Ook voor je vakantie naar Duitsland heeft D-reizen de beste deal
  • Ruim 400 vakanties naar Duitsland van alle grote aanbieders.
  • Van wintersport tot stedentrip.

  • De scherpste prijzen én de beste service.
Vergelijk alle Duitsland-vakanties

Vakantie Duitsland 2020

Bij ons vind je het grootste assortiment autovakanties, campings, stedentrips, busreizen en vakantiehuizen in Duitsland. Wij vergelijken voor jou namelijk alle vakanties naar Duitsland van diverse grote reisaanbieders op één website. Dat bespaart jou een hoop tijd en geld!

Nu zoeken en boeken

Vakantie Duitsland tijdens corona

Jouw vakantie 2020 naar Duitsland tijdens corona? We informeren je erover op onze speciaal hiervoor ingerichte pagina. 
Fietsen langs de Oostzee in Duitsland

Zelf samenstellen

Wil je meerdere steden in één reis plannen? Een grand tour door heel Duitsland maken? Mee op een groepsrondreis door de minst bekende streken van Duitsland?
Elke unieke rondreis of zelf samengestelde reis naar Duitsland begint bij één van onze Reisadviseurs.

Neem contact met ons op
Gekleurde Trabantjes

Alle autovakanties naar Duitsland vergelijken

Op onze site vind je de beste vakanties naar Duitsland van o.a. De Jong Intra Vakanties, TUI en Eurocamp. Als meerdere aanbieders een vakantie naar een bepaald hotel, camping of vakantiepark aanbieden, vergelijken wij alle mogelijkheden. Zo zie jij meteen wat jouw beste deal is!

Alle Duitsland-deals

Vakantie Duitsland

Al jaren is Duitsland, samen met Frankrijk, het populairste land voor een autovakantie. In ons ruime online assortiment vind je eenvoudig een vakantiepark in Duitsland of een hotel in Duitsland. En wil je zo snel mogelijk naar onze buren? Ontdek dan onze speciale deals voor een last minute Duitsland!

In de schoolvakantie naar Duitsland

Duitsland is dichtbij, voordelig en ontzettend veelzijdig: een ideale keuze dus voor de schoolvakantie! Wil je meer kans op sneeuw dan in Nederland? Ga dan in de kerstvakantie of de voorjaarsvakantie naar Duitsland. In het Sauerland, op maar 2 uur rijden van de grens, vind je plaatsen als Winterberg en Willingen, waar je vaak kunt skiën.

Na Pasen wordt het ook in Duitsland warmer, waardoor een meivakantie naar Duitsland of een zomervakantie naar Duitsland zeer geliefd zijn.

Maar ook de herfst in Duitsland heeft zijn charme. De bosgebieden kleuren prachtig oranje, rood en geel. Het Oktoberfest in München barst los. En de oogstfeesten en proeverijen in de wijngebieden zijn verrukkelijk om mee te maken, bijvoorbeeld tijdens een vakantie in de Moezel. Dus wat dacht je van een herfstvakantie naar Duitsland?

Inspiratie en tips voor jouw vakantie naar Duitsland

Geliefde streken in Duitsland

Duitsland is 8 keer zo groot als Nederland, dus er is veel te ontdekken! We zetten voor jou een aantal geliefde bestemmingen voor jouw vakantie in Duitsland voor je op een rij.

  • Het Zwarte Woud; dit gigantische bosgebied in het zuidwesten van Duitsland is een paradijs voor wandelaars. Met toppen tot bijna 1500 meter kun je hier vaak skiën in de winter.
  • Vulkanen in Duitsland? Die liggen in de Eifel. Net als de oudste stad van Duitsland, Trier. Genoeg redenen om op zoek naar een hotel in de Eifel te gaan!
  • Het Sauerland is voor veel Nederlanders de bekendste streek van Duitsland. Het ligt dicht bij de grens (minder dan 2 uur rijden) en heeft kastelen, stuwmeren en eindeloos veel wandel- en fietspaden. En je kunt er in de winter skiën in bijvoorbeeld Winterberg