JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Dubai

Vliegtickets Dubai

Wil je er lekker tussenuit? Bij D-reizen heb je jouw last minute Dubai zó geregeld. Ben je niet op zoek naar een pakketreis, maar wel naar voordelige vliegtickets naar Dubai? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres! Zowel op onze website als in onze winkels kun je terecht voor vliegtickets naar Dubai. Deze grote stad ligt in de Verenigde Arabische Emiraten en biedt vele must-sees. De rechtstreekse vliegtijd van Amsterdam naar Dubai is 6,5 uur. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Dubai? Vergelijk dan nu alle vliegtickets van alle maatschappijen en boek jouw perfecte vlucht.

 

Vliegen naar Dubai: tips en highlights

Proef de sfeer van Dubai en geniet van de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft.

  • Er zijn ca. 50 grote winkelcentra in Dubai en het worden er steeds meer! En omdat je tax free winkelt in Dubai, is shoppen hier extra leuk.
  • De Burj Khalifa is het hoogste gebouw van de wereld. Deze wolkenkrabber is 828 m hoog en heeft 162 verdiepingen. Neem de lift tot bijna bovenin de toren en aanschouw het prachtige Dubai van een ongekende hoogte.
  • Bezoek de prachtige Jumeirah Moskee. Dit is de enige moskee in Dubai die je ook als niet-moslim mag betreden. Elke dag vindt er een rondleiding plaats. Het is wel de bedoeling dat je gepaste kleding aan heeft.
  • Ga skiën of snowboarden in de grootste indoor skihal van de wereld. Het indoor skioord beschikt over 22.500 vierkante meter overdekt skigebied.
    Dubai heeft ook een strand. Het bekendste strand is Jumeirah Beach. Maar let op! Op enkele dagen is het strand alleen toegankelijk voor vrouwen.

Boek jouw vliegticket Dubai bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Dubai.