Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zonvakanties ×
    • Last-minute ×
    • Mexico ×
    • 1 week ×
Goed idee! Boek een last minute Mexico. Het land van de eeuwenoude Maya-cultuur, heerlijke temperaturen,  prachtige natuur en dieren én geweldige bezienswaardigheden! Je moet er gewoon eens zijn geweest. Boek nu én ervaar dit geweldige land! 
Lees meer

Meer info over Last minute Mexico

Waarom een last minute Mexico?

Mexico is het land van de jungle en de geweldige archeologische overblijfselen, maar ook van superdeluxe hotels en prachtige hotels aan magisch mooie stranden. Een land waar je kunt gaan voor het comfort en luxe of juist om ervaringen te verzamelen. Of gewoon een beetje van both worlds! Je hoort het al, deze last minute vakantie zal je nog lang bijblijven!

Last minute all inclusive Mexico

Voor wat betreft luxe en comfort biedt Mexico een scala aan mogelijkheden. Diverse hotels vind je verspreidt langs de mooiste stranden van Mexico. De Mexicanen bieden jou hier graag een all-in service. Deze hotels ademen luxe en je vakantie kun je hier vieren onder de palmbomen, en je mag volledig in de chill-mode. Het enige waar jij je om hoeft te bekommeren is in welk à-la-carte restaurant je vandaag weer zult gaan fijnproeven. Oh, en welk wijntje hier lekker bij is! Zucht ... als dát geen vakantie is. 

Last minute Playa del Carmen

Playa del Carmen is een badplaats in Quintana Roo. Een last minute Playa del Carmen is always a good idea! Je kunt hier heerlijk genieten op het strand van je hotel of resort, maar voor wie liever iets van Mexico's mooiste plekjes meepikt, is er genoeg te ontdekken. Vanuit Playa del Carmen kun je zelf met een huurauto of via een Touroperator naar diverse plekken reizen. Zo zijn er in en rondom Playa del Carmen talloze prachtige cenotes. Deze natuurverschijnsels worden ook wel watergrotten genoemd. Echt een ge-wel-dige ervaring! Zin in een actief dagje? Bezoek de Maya's in de jungle van Tulum. Rijd op een quad door de jungle, eet typical Mayan-food en ervaar de snelheid van diverse ziplines dwars door de jungle. Zo kun je ook gelijk zien hoe de Maya's leven! Als je geluk hebt dan spelen ze hun muziek en dansen ze hun dans voor je. Een ervaring voor het leven!

Maar er is meer ...

Maar een last minute naar Playa del Carmen biedt véél meer! Wil je wat verder het land in om nóg meer flora en fauna in je op te nemen? in maximaal 1,5 uur vanaf Playa del Carmen reis je naar Sian Ka'an: een biosfeerreservaat in Quintana Roo, in het uiterste van Mexico. Sian Ka'an heeft haar naam te danken aan de Maya's en betekent 'geschenk uit de hemel'.  Zwem hier in een natuurlijk zwembad, ga snorkelen en tel kleurrijke vissen of vaar door de mangroves en spot hier krokodillen. Verder de zee op word je betoverd door de dolfijnen die met jouw boot meezwemmen of door een reuzenschildpad die nieuwsgierig zijn hoofd boven het water uitsteekt.

Last minute naar Yucatan

Het schiereiland Yucatan is één van Mexico's oude Maya-steden. Naast prachtige bountystranden vind je hier, jawel ontzettend veel ruïnes van oude tempels. Het mooie komt soms van ver. Voor sommige tempels moet je echt jungle in. Voor wie houdt van avontuur is dit écht een aanrader! Het beroemde Chichen Itza is een hoogtepunt, maar ook Uxmal en het afgelegen Calakmul zijn jouw bezoek waard. Natuurlijk kun je in Yucatan ook terecht als je meer een type bent voor zwierige palmbomen, wit zand en een zee zo helder dat je je eigen voeten kunt zien. Puur vakantiegevoel! Zwem met walvishaaien, spot flamingo's en proost met je cerveza terwijl je van je tortilla smult. 

Last minute Mexico-deals

In voor last minute Mexico-deals? Als je alles wilt halen uit jouw chillvakantie afgewisseld met cultuur, natuur en een zeer aangename temperatuur dan zit je goed met een last minute Mexico. Boek snel en voordelig via D-reizen of bij één van onze reisbureaus. Extra advies? Neem vooral contact met ons op en maak een afspraak of ga langs in één van onze reisbureaus bij jou in de buurt! Mexico sluit je in je hart, echt!