JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Australië

Vliegtickets Australië

Op zoek naar goedkope vliegtickets Australië? Met D-reizen vlieg je comfortabel en voordelig naar Australië. Helaas is het (nog) niet mogelijk om vanuit Nederland non-stop naar Australië te vliegen. Wie vliegtickets Australië boekt, heeft dus altijd minimaal 1 overstap in Azië of Noord-Amerika. Ondanks de lange vluchtduur (17 tot 22 uur) is Australië een populaire bestemming die absoluut de moeite waard is! Bij D-reizen boek je eenvoudig online de beste vliegtickets Australië!

Vliegen naar Australië

Australië is een geweldig groot land. Hier maak je dan ook een onvergetelijke roadtrip door de ongerepte natuur, spot je koala’s en kangoeroes en bezoek je geweldige steden als Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth en Darwin.
  • Sydney Met ongeveer 5 miljoen inwoners (2020) is Sydney de grootste stad van Australië. De stad grenst aan 2 nationale parken, ‘Royal’ en ‘Ku-ring-gai Chase’. De temperatuur ligt in de Australische zomer (onze winter) rond een aangename 27 graden. Zelfs in de koudste maanden (juni, juli en augustus) is het ’s middags zelden kouder dan 15 graden.
  • Melbourne ligt 800 kilometer ten zuidwesten van Sydney en is bijna net zo groot als Sydney. Melbourne is een cultureel interessante en groene stad met veel 19e-eeuwse huizen en stadsparken, zoals de Royal Botanical Gardens, één van de grootste botanische tuinen ter wereld. Omdat Melbourne iets zuidelijker ligt dan Sydney is het er meestal iets kouder: van 13 graden in juli tot 26 in januari.
  • Perth ligt in het uiterste zuidwesten van Australië. Met iets meer dan 2 miljoen inwoners (2020) één van de grootste, maar tegelijkertijd ook één van de meest afgelegen steden. Toch is een bezoek aan Perth zeker aan te raden: een gezellige binnenstad met mooie gebouwen als de klokkentoren Swan Bells, het ‘goudkantoor’ Perth Mint en het stadhuis. Perth heeft bovendien een fantastisch warm klimaat (warmer, droger en zonniger dan Sydney en Melbourne) en mooie zandstranden. En ook is de nabijgelegen buurt Fremantle een gezellig plekje.

Boek jouw vliegticket Australië bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Australië.

Reisdocumenten

Voor deze bestemming is een visum vereist. Voor meer informatie en het snel en eenvoudig aanvragen van je visum verwijzen we je naar onze partner Visa4travel.

Waar vlieg je heen?