JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Waterpark Tropical Islands Duitsland - D-reizen

Tropical Islands, het grootste zwemparadijs van Europa!

Witte zandstranden, tropische eilanden en het geluid van kletterende watervallen alleen mogelijk op verre bestemmingen? Zeker niet! Tropical Islands in Duitsland beschikt namelijk ook over deze tropische verrassingen. Waan jezelf in de tropen ... en dat al op een uurtje ten zuiden van Berlijn! Waar wacht je nog op?

Wat is Tropical Islands?

Tropical Islands is het grootste, overdekte subtropische zwemparadijs ter wereld. Niet zo wonderbaarlijk, als je je bedenkt dat het iedere dag zo’n 6000 bezoekers trekt! Op een oppervlakte van ca. 66.000 m2 kun je eindeloos ronddwalen (of verdwalen) in het tropische indoor regenwoud met duizenden bomen en planten, een duik nemen in de tropische zee of heerlijk wegdromen in de lagune met grotten en watervallen. En dat allemaal in een voormalig luchtschip loods, waar ze in de oorlog zeppelins vandaan wilden laten vertrekken!

Of je nou in de zomer of in de winter gaat, op dit ‘Tropical Island’ is het altijd tropisch warm met temperaturen rond de 28° C. De watertemperaturen liggen zelfs rond de 30°C! Dus waarom zo ver weg gaan, als het dus ook gewoon dichtbij kan? Attracties in Tropical Islands

Zandstrand
Het 200 meter lange zandstrand is dé ideale plek om jezelf in de Caribbean te wanen. Smeer je goed in, neem plaats op één van de vele ligbedden óf neem een heerlijke duik in de zee. We horen je denken: 'huh, jezelf insmeren bij een overdekt zwemparadijs?' Jazeker, door de transparante dakpanelen kun je bij zonnige dagen toch nog een mooi kleurtje opdoen! 

Glijbanen
Bij de 27 meter hoge glijbaantoren staan 4 verschillende glijbanen op je te wachten. Van turbo glijbaan naar gezellige familieglijbaan; een hoogtepunt voor alle leeftijden! Wil je écht een unieke ervaring? Zoek het dan eens hogerop en zweef mee met een luchtballon. 


Lagune

Waar de lagune aan het regenwoud grenst, zorgen de grotten en watervallen ervoor dat het lijkt alsof je je in een echte jungle bevindt! Spot rond de 50.000 verschillende soorten planten in de mangrove. En heb je honger of dorst gekregen na al de vele indrukken? Geen probleem, in het gezellige tropendorp vind je diverse restaurants, bars en lounges!


Sauna's

Naast het feit dat Tropical Islands het grootste zwemparadijs van Europa is, is het - inclusief 10.000m2 saunaterrein - óók Europa’s grootste Tropische sauna- en spacomplex. Dat wordt volop ontspannen aan de rand van het regenwoud!

Wist je trouwens dat... de zee van Tropical Islands net zo groot is als 3 Olympische zwembaden samen?! 

Buitenbad

Sinds enkele jaren is Tropical Islands uitgebreid met een prachtig verwarmd subtropisch buitenzwembad: Tropical Islands Amazonia. Deze is het hele jaar geopend van 10 uur ’s ochtends tot 22 uur ‘s avonds. Maak een tochtje over de lazy river en als je het écht goed wil doen maak je gebruik van het whirlpool-systeem met massage! 
Kinderpret

Ook de jongste bezoekers zullen zich geen moment vervelen! Roetsjen van de glijbaan in het kindergedeelte van de zee, een zandkasteel bouwen op het zandstrand of toch liever experimenteren met legoblokjes bij de Tropino Club? Tropical Islands is óók een waar paradijs voor kinderen van alle leeftijden!Wil jij ook naar Tropical Islands Berlijn?

Bij Tropical Islands hoef je niet bang te zijn dat je voor gesloten deuren komt te staan. Dit tropische paradijs is namelijk 365 dagen per jaar geopend!  Wil je echt alles uit dit tropische paradijs halen? Boek dan je verblijf in het bijbehorende vakantiepark van Tropical Islands. Boek jouw verblijf in Vakantiepark Tropical Islands!