JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets naar Marokko? | D-Reizen natuurlijk!

Vliegtickets Marokko

Wil je je vliegtickets naar Marokko bij de grootste vakantie-vergelijker van Nederland boeken én zeker zijn van een lage prijs? Regel dan je vliegtickets bij D-reizen! Of je nou voor werk, familiebezoek of vakantie naar Marokko wilt reizen, je vindt bij ons je ideale vlucht.

Vliegen naar Marokko

Maak een rondreis langs oude koningssteden, beleef hét ultieme avontuur in het Atlasgebergte of bezoek sfeervolle plaatsen aan de kust, waar gezellige soeks, heerlijk eten en een kristalheldere zee op je wachten. Marokko is een land om nooit te vergeten!

De vliegtijd naar Marokko vanaf Nederland bedraagt, afhankelijk van de bestemming, 3,5 tot 4,5 uur

Highlights Marokko

  • Agadir: Flaneer over de boulevard van de levendige, moderne stad Agadir. Daar vind je behalve een grote haven ook een kasbah (vroeger de woning van het dorpshoofd) , een soek en veel uitgaansgelegenheden.
  • Essaouira: Bezoek het authentieke vissersplaatsje Essaouira, met haar kilometerslange strand, sfeervolle winkeltjes, opvallend veel artiesten, galeries én restaurantjes waar de Marokkaanse koks je het beste van het beste voorschotelen. 
  • Koningssteden: Laat je betoveren in (één van) de vier koningssteden Marrakech, Fès, Meknes en Rabat! Lang geleden waren dit residenties van de rijke Marokkaanse dynastie, waardoor je in deze steden vandaag de dag geweldige culturele schatten kunt bewonderen. Achter imposante stadspoorten vind je nog steeds indrukwekkende moskeeën en sprookjesachtige paleizen met prachtige tuinen. Ook de middeleeuwse overdekte markten zijn nog even kleurrijk en levendig als voorheen. Het lijkt of de tijd hier stil heeft gestaan. 
  • Sahara: Een bezoek aan de stilte en de leegte van de Sahara is een onvergetelijke ervaring die met niets te vergelijken is. Vanuit de plaats Zagora in Zuid-Marokko vertrekken meerdaagse kameeltochten door de woestijn. Als deelnemer overnacht je in een bedoeïenentent, waar je in alle vroegte gewekt wordt. Wrijf de slaap uit je ogen voor een spectaculaire zonsopgang!

Boek jouw vliegticket naar Marokko bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Marokko.