JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Canada - De Mooiste Rondreizen - D-reizen

Een land vol natuurpracht

Ga je voor een camper of huurauto?

Profiteer van onze Canada-kennis!

Plan een adviesgesprek

Rondreis Canada

Een rondreis naar Canada maakt de reisliefhebber in jezelf los. Dit is het land van de grizzlyberen en de walvissen, van wereldsteden zoals Vancouver en Toronto en niet te vergeten van ontzagwekkende natuurparken met Jasper National Park, Banff National Park en Algonquin Park. Met een rondreis per huurauto of camper zie je al het moois dat Canada te bieden heeft. Of kies je liever voor een groepsreis naar Canada? Wat je wensen ook zijn, bekijk onze voorbeeldreizen en plan jouw persoonlijke afspraak bij één van onze reisbureaus zodat wij een rondreis naar Canada helemaal naar verwachting voor je kunnen regelen!

Ontvang advies op maat

Regio's in Canada

Ontdek de mooiste regio's in Canada voor een rondreis met onze voorbeeldreizen. Zo krijg je een goede indruk van de verschillende gebieden. Het westen staat bekend om de ongerepte natuur met gletsjermeren, hoge bergen en grote bossen. In het oosten ligt de nadruk meer op de grote steden. 

Camperreizen in Canada

Naast rondreizen met een huurauto in Canada kun je ook voor een camper kiezen. Dit geef je het ultieme gevoel van vrijheid! Beleef Canada met een ‘huisje op wielen’ en blijf op plekken die jij interessant vindt. Bij D-reizen vergelijken wij meerdere camperleveranciers waardoor jij de meest comfortabele camper hebt voor de beste prijs. In het reisbureau bepalen wij samen een geschikte route en krijg je tips voor handige kampeerplekken, ook midden in de natuur. Maak hiervoor een afspraak bij één van onze deskundige reisadviseurs!

Groepsreizen in Canada

Je kunt Canada ook met een leuke groep ontdekken. Onder begeleiding van een chauffeur/reisleider ga je met een touringcar het land door om de mooiste plekken van Canada te bewonderen. Je ontvangt gedurende je groepsreis in Canada handige informatie van de reisleider die je overal naartoe brengt. Groepsreizen zijn vaak zeer compleet met maaltijden en excursies waardoor je ter plaatse niet veel meer hoeft uit te geven. Maak een afspraak in één van onze reisbureaus voor meer informatie en mogelijkheden voor groepsreizen naar Canada!Wil jij een rondreis maken naar Canada? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.