Canada | D-reizen
  • Het grootste aanbod van Nederland.
  • Vergelijk alle Canada rondreizen: van oost tot west.
  • Bespaar tijd én geld.
Maak een afspraak

Rondreis Canada

Staat rondreizen in Canada ook op jouw bucketlist? Vergelijk bij ons de beste Canada reizen. Wij helpen je met het uitzoeken van de beste vakanties naar Canada en routes door oost of west Canada! Lees snel verder en laat je verrassen door dit wonderschone en natuurrijke land. 


Canada camper rijden

Camperreis Canada

Met een camper rondrijden in Canada is de ultieme manier om dit waanzinnige land te ontdekken. Weet jij al welke rondreis door Canada je met een camper wil maken? Kom langs en wij vinden de beste deal jou!
Zoek een reisbureau
Canada auto huren

Auto huren canada

Wil jij in Canada een rondreis maken met de auto? Wij weten alles over waar je het beste een auto kunt huren in Canada, internationale rijbewijzen en de beste autoroutes in Canada en helpen je graag verder!
Huur een auto
Canada groepsreizen

Groepsreizen Canada

Maak een groepsreis door Canada en trek met gelijkgestemden door dit prachtige land. Van zeer actieve groepsreizen met hikes, kano- en mountainbiketochten tot reizen naar nationale parken, wij hebben wat je zoekt!
Zoek een reisbureau
Oost Canada

Rondreis Oost Canada

Laat je overdonderen door de wereldberoemde Niagra Falls, ga op ontdekkingsreis langs de ruige kliffen van de Oostkust of breng een bezoek aan Québec of Toronto. Oost Canada biedt volop mogelijkheden!

De beste reistijd voor een rondreis in Oost Canada is van juni tot en met oktober. het najaar is het hier iets minder koud en kun je genieten van prachtige herfstkleuren en een indian summer. 
Neem contact op
West Canada

Rondreis West Canada

Treed in de voetsporen van de dinosaurussen in Dinosaur Provincial Park, geniet van prachtige uitzichten vanaf de Glacier Skywalk of ga kanoën over het helderblauwe Lake Louise. Haal je hart op in West Canada!

De beste reistijd voor een camperreis in West Canada is van juni tot en met september. Canada heeft een gematigd landklimaat en overdag is het dan tussen de 15 tot 25 graden. 
Neem contact op

Wat is de beste reistijd voor Canada?

De beste reistijd voor Canada is van juni tot en met oktober. De westkust van Canada heeft een gematigd landklimaat en dit betekent koele zomers, maar strenge en koude winters. Tijdens de zomermaanden varen alle veerboten, kun je wandelen in de Rocky Mountains, kanovaren op de meren, paardrijden en mountainbiken. Ook als je orka’s en walvissen wilt spotten zijn de zomermaanden de beste periode om Canada te bezoeken.

Hoe laat is het in Canada?

Het tijdverschil met Canada is 9 uur in Vancouver, West Canada. Het is in Canada 9 uur later. Dus als het bij ons 9:00 in de ochtend is, is de tijd in Canada 18:00 uur. Het tijdverschil met Toronto, in Oost Canada is 6 uur. Canada kent 6 verschillende tijdzones, dus check goed in welke Canada tijdzone je je bevindt als je het tijdverschil wilt weten.

Welke dieren kun je spotten in Canada?

In Canada kun je vele wilde dieren spotten: elanden, orka’s, walvissen en wilde beren. De bekendste beer is de Amerikaanse, zwarte beer, waar er 440.000 van leven in Canada. De grizzlybeer leeft voornamelijk in West Canada, hier zijn er nog 25.000 van. Met een beetje geluk kom je ze tegen in een Nationaal Park. Ook zijn er specifieke spots waar ze veel voorkomen zoals bijvoorbeeld Clayoquot sound in Tofino. Je kunt een boottocht maken naar deze inham en thuisbasis van vele beren.

 Wat zijn de mooiste nationale parken in Canada?

Canada heeft vele nationale parken waarvan, Banff National Park en Jasper National Park de bekendste zijn. In deze nationale parken kun je prachtige meren, bossen en vele dieren spotten. Ook is het mogelijk om in sommige te overnachten in je camper of te kamperen. Als je heel veel nationale parken wilt bezoeken, is het aanraden om een Nationale Park pass aan te schaffen. Of ben je ook benieuwd naar onze andere rondreizen?

Bekijk alle rondreizen