Vliegtickets
  • Scoor de beste vliegtickets naar Palma de Mallorca
  • Boeken bij de grootste van Nederland
  • Wij vergelijken alle vliegmaatschappijen voor je
Zoek vliegtickets

Vliegtickets Palma de Mallorca

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets naar Palma de Mallorca? Via D-reizen vlieg je razendsnel en voordelig naar Palma. Palma de Mallorca ligt op het eiland Mallorca en is de hoofdstad van de Balearen, een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Vliegen van Amsterdam naar Palma de Mallorca neemt circa 2,5 uur in beslag. Wil je goedkope vliegtickets Palma de Mallorca? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres. Dankzij ons ticketsysteem vergelijk je alle vluchten Amsterdam – PMI(AMS-PMI) in één simpel overzicht.

Vliegen naar Palma de Mallorca: tips en info

De stad Palma de Mallorca ligt op het Spaanse eiland Mallorca en wordt doorgaans ook wel Palma genoemd. 

Architectuur: Je vindt in Palma tal van architectonische pareltjes. Bekend zijn de gotische kathedraal La Seu en het kasteel Bellver. Dit 14e-eeuwe kasteel is met zijn prachtige architectuur en ronde vormen een populaire bezienswaardigheid. Bovenin de torens heb je een prachtig uitzicht over de stad, daarnaast bevindt zich in het gebouw ook een museum over de geschiedenis van het kasteel. 

Musea: Je vindt in Palma diverse musea op het gebied van cultuur en geschiedenis. Bijzonder is het museum d’Art Espanyol Contemporani met prachtige werken van wereldberoemde kunstenaars als Pablo Picasso, Salvador Dali en Joan Miro. 

Recreatie: Wanneer je een zon- of watersportliefhebber bent is Palma de ideale bestemming. Je vindt hier vele stranden met genoeg watersportvoorzieningen. Ook kun je in de buurt gaan paardrijden, paragliden, windsurfen, zeilen en golfen.

Boek jouw vliegticket naar Palma de Mallorca bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto op Palma de Mallorca.