JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Mallorca - Beste prijs en service

Vliegtickets Mallorca

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets naar Mallorca? Via D-reizen regel je jouw tickets snel en gemakkelijk! Het levendige Mallorca is een eiland van de Balearen, een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Vliegen van Amsterdam naar Palma de Mallorca neemt circa 2,5 uur in beslag. Je bent er zo, wanneer vlieg jij?

Vliegen naar Palma de Mallorca: tips en info

De stad Palma de Mallorca ligt op het Spaanse eiland Mallorca en wordt doorgaans ook wel Palma genoemd. 

Architectuur: Je vindt in Palma tal van architectonische pareltjes. Bekend zijn de gotische kathedraal La Seu en het kasteel Bellver. Dit 14e-eeuwe kasteel is met zijn prachtige architectuur en ronde vormen een populaire bezienswaardigheid. Bovenin de torens heb je een prachtig uitzicht over de stad, daarnaast bevindt zich in het gebouw ook een museum over de geschiedenis van het kasteel. 

Musea: Je vindt in Palma diverse musea op het gebied van cultuur en geschiedenis. Bijzonder is het museum d’Art Espanyol Contemporani met prachtige werken van wereldberoemde kunstenaars als Pablo Picasso, Salvador Dali en Joan Miro. 

Recreatie: Wanneer je een zon- of watersportliefhebber bent is Palma de ideale bestemming. Je vindt hier vele stranden met genoeg watersportvoorzieningen. Ook kun je in de buurt gaan paardrijden, paragliden, windsurfen, zeilen en golfen.

Boek jouw vliegticket naar Mallorca bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto op Mallorca.