Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Dusseldorf ×
    • Dusseldorf ×

Vakantie Dusseldorf

Dat Düsseldorf een winkelstad is, kan je niet ontgaan. Je ziet hier veel mensen en zo mogelijk nog meer volle tassen. In de rijkste stad van Duitsland is het luxe wat de klok slaat. Hippe designerkleding of stijlvolle avondkleding, je vindt het! Als je uitgeshopt bent, wandel je door de Altstadt en snuif je zo ook nog wat cultuur op. Bovendien heeft de stad een swingend nachtleven! Düsseldorf is hip!

Lees meer

Hoogtepunten Dusseldorf

Düsseldorf is een waar shopping whalhalla! De belangrijkste modebeurzen worden elk jaar hier gehouden en daarom vind je in Düsseldorf veel designerwinkels. De meest exclusieve kleding en spullen vind je natuurlijk in de Königsallee, dé winkelstraat van Düsseldorf, waar je op zijn minst de etalages moet hebben gezien. Wil je jouw creditcard liever niet helemaal uitputten, ga dan winkelen in de Altstadt of de gezellige Schadowstraße. 

Ben je uitgewinkeld en heb je nog energie over? Duik dan het bruisende nachtleven van Düsseldorf in. In de Altstadt kun je terecht in goede restaurants, gezellige bistro's en talloze cafés. De Altstadt wordt niet voor niets de langste bar ter wereld genoemd. Geniet van een goed glas Altbier, dé drank van de stad!

De circa 234 m hoge Rheinturm (Rijntoren) steekt hoog boven Düsseldorf uit. Je kunt het uitkijkplatform van de toren bezoeken. Of ga een hapje eten in het restaurant en geniet de hele avond van een spectaculair uitzicht!

Op vakantie naar Dusseldorf

Shop till you drop! Shopliefhebbers kunnen meer dan uitstekend uit de voeten in Düsseldorf. Of je nu op zoek bent naar exclusieve designerkleding of meer betaalbare dingen, in Düsseldorf vind je het zeker. Ga winkelen in de Schadowarcade, geniet van luxe winkels op de Königsallee en de Schadowstraße of dwaal door de leuke boetiekjes in de Altstadt. Waar je ook winkelt, je komt gegarandeerd met volle tassen thuis.

Düsseldorf is de bruisende hoofdstad van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. De stad ligt iets ten zuiden van het Ruhr-gebied aan de Nederrijn. Op circa 192 km van Utrecht vind je hét winkelmekka van Duitsland. Naast alle winkels heeft de stad bovendien een uitbundig uitgaansleven met ontelbare kroegen en restaurants in de Altstadt. 

Voor wie klaar is met winkelen, heeft Düsseldorf ook cultureel veel te bieden. Maak een rondrit met de bus van de Stadtrundfahrt en zie de vele bezienswaardigheden die Düsseldorf rijk is. Of bezoek één van de interessante musea of kastelen en ontdek meer over de geschiedenis van deze veelzijdige stad.

Ligging Dusseldorf

Düsseldorf is de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. De stad ligt iets ten zuiden van het Ruhrgebied aan de rivier de Nederrijn. Düsseldorf heeft een oppervlakte van circa 217 km². Dit is even groot als Amsterdam.