JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Berlijn - Scherpe deals met de beste service

Vliegtickets Berlijn

De beste vliegtickets naar Berlijn boek je bij D-reizen. Profiteer van onze scherpe prijs en betaal geen onnodige toeslagen. Via ons vergelijk je gemakkelijk vliegtickets naar Berlijn van alle airlines en kies je voor de vliegtijden die het beste aansluiten op jouw wensen. Berlijn is een ideale bestemming voor een korte vakantie, je bent namelijk binnen een uurtje en 20 minuten in deze bruisende stad van Duitsland. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets Berlijn? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres!
 

Vliegen naar Berlijn

De stad Berlijn heeft ongeveer 3,5 miljoen inwoners van allerlei komaf en is daarmee de grootste stad van Duitsland. Circa 18% van Berlijn bestaat uit natuur en parken en de wateroppervlakte beslaat bijna 7%. Daarmee is Berlijn één van de groenste steden van Europa. Mis vooral onderstaande hoogtepunten niet tijdens jouw bezoek aan Berlijn.

Highlights Berlijn

  • Checkpoint Charlie was tijdens de verdeling van Berlijn een controlepost op de grens bij een poort in de Berlijnse muur. Bezoek een kopie van het wachtershuisje. Voor het hele verhaal kun je terecht bij het museum 'Haus am Checkpoint Charlie'.
  • De Alexanderplatz is een groot plein waar altijd wat te doen is. Een gokje wagen in het casino, naar de bioscoop of bowlingbaan of een Duits biertje drinken in één van de vele barretjes en kroegen.
  • Op Alexanderplatz staat ook de 368 m hoge televisietoren. Onder de koepel bevindt zich een panoramisch restaurant dat in een half uur om zijn as draait. In slechts 40 seconden brengt de lift je naar boven.
  • De Brandenburger Tor aan de Pariser Platz is de enige stadspoort van Berlijn die behouden is gebleven. Hier viel de Berlijnse Muur in 1989 voor het eerst. De Brandenburger Tor is al 200 jaar het symbool van de stad: het is bovendien hét symbool van de nieuwe Duitse eenheid.
  • De Potsdamer Platz is een indrukwekkend plein en één van de belangrijkste knooppunten van de stad. Je vindt tussen de moderne gebouwen nog een origineel stuk van de Berlijnse Muur.

Boek jouw vliegticket Berlijn bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Berlijn.