JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vakantie Curacao - Vakantie deals | D-reizen

Vakantie Curacao

Informatie
Resultaten
Bestemming
Sorteer op:

Populaire vakanties

1
Onze vakanties naar Curacao krijgen gemiddeld een 8.6 uit 752 beoordelingen
Vakantie Curacao
vakanties gevonden
Bekijk aanbod

Veelgestelde vragen over Curacao

Waar ligt Curaçao?

Curaçao ligt in de Caribische Zee, op circa 70 km van de noordkust van Venezuela. Curaçao vormt samen met de eilanden Bonaire, St. Maarten, St. Eustatius en Saba de Nederlandse Antillen. Curaçao, Bonaire en Aruba horen tot de Benedenwindse Eilanden, Saba, St. Maarten en St. Eustatius tot de Bovenwindse.

Curaçao ligt op 65 km ten oosten van Aruba en op 50 km ten westen van Bonaire. Curaçao ligt centraal in de archipel Kleine Antillen. Curaçao heeft een oppervlakte van circa 444 km². Dit is vergelijkbaar met het Waddeneiland Texel. Het eiland is ongeveer 61 km lang en 5 tot 14 km breed.

Hoe lang is het vliegen naar Curaçao?

De vliegtijd vanuit Nederland naar Curaçao bedraagt circa 10 uur. Je vliegt in de meeste gevallen rechtstreeks. De luchthaven Hato ligt op circa 12 km van Willemstad.

Wat is het tijdsverschil met Nederland en Curaçao?

In onze zomertijd is het in Curaçao 6 uur vroeger en gedurende onze wintertijd is het op dit eiland 5 uur vroeger in vergelijking met Nederland.

Hoe is het openbaar vervoer in Curaçao?

Vanuit Willemstad kun je regelmatig met de bus naar andere plaatsen op Curacao reizen. In Willemstad rijden privébusjes. Deze busjes kun je aanhouden door je hand op te steken. De privébusjes vertrekken vanaf de busstations in de wijken Punda en Otrobanda in Willemstad.

Ook kun je tijdens je Curacao vakantie gebruikmaken van een taxi. De taxi's hebben geen meter. Hoewel er vaste tarieven gelden raden wij je aan vooraf een prijs af te spreken. De taxi's berekenen 's nachts en op feestdagen een toeslag.

Kun jij niet wachten om met je voeten in het zand te staren over de azuurblauwe zee van Curacao? Laat je dromen uitkomen en bekijk onze goede deals voor een zonnige vakantie in de Caribbean! Liever je vakantie offline boeken? In onze reisbureaus helpen wij je graag verder! 

Daarom kies je voor

Online géén boekingskosten

Géén boekingskosten t.w.v. €34,50 op alle vakanties wanneer je online bij D-reizen boekt!

Altijd de beste deal

Supersnel vind & vergelijk je bij ons de allerbeste deals van verschillende aanbieders.

Veilig op vakantie

D-reizen is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Jij reist daarom met zekerheid en garantie.

Ruim 75 reisbureaus

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Telefonisch, online of in één van onze reisbureaus.

Meer over D-reizen