groepsreizen
  • Toegang tot het grootste assortiment groepsreizen.

  • Exclusief via onze Reisadviseurs te boeken. 

  • Wij besparen jou een hoop stress, tijd en geld!

Benader jouw reisbureau

Groepsreizen

Wil jij op reis met je vriendengroep of familie? Of wil je op reis met je sportclub? Bij D-reizen zijn we gespecialiseerd in het organiseren van jouw groepsreis. Wij vergelijken de prijzen en mogelijkheden bij tientallen aanbieders. Veel van die reizen en accommodaties kun je zelf niet online boeken ... maar wij wel voor jou! Wil jij toegang tot die exclusieve mogelijkheden?

Bel of mail onze afdeling groepsreizen: 023 569 1873 of groepsreizen@d-reizen.nl.

Wij kunnen alle soorten groepsreizen voor je verzorgen, zoals:

Ook voor groepsreizen vinden wij de beste deal voor jou

Vriendenweekend

Samen met jouw vriendengroep een weekendje weg? Hak die knoop door en plan samen met ons jullie vriendenweekend! Wij vinden razendsnel de beste deal voor jouw vriendenweekend-accommodatie, in alle populaire strandbestemmingen en steden voor een vriendenweekend: van het historische Praag tot het hippe Ibiza
Vraag een aanbieding op maat
Ook voor groepsreizen naar de sneeuw vinden wij de beste deal voor jou

Familieweekend

Gezellig een familieweekend weg en genieten met de hele familie? Het vinden van de juiste accommodatie voor een familieweekend weg kan een tijdrovende klus zijn. Onze groepsexperts nemen die zoektocht graag voor je uit handen en vinden niet alleen in het buitenland maar ook in Nederland een familieweekend. Wat dachten jullie van familieweekend naar het prachtige Texel?
Kom langs voor tips
Ook voor groepsreizen naar de stad vinden wij de beste deal voor jou

Lustrumreis

Heeft jouw jaarclub of studentenvereniging binnenkort iets te vieren? Als jij op zoek bent naar lustrumreizen, kunnen wij jou helpen om de held(in) van jouw vereniging te worden! Cultuur snuiven in Rome of klimmen in de Ardennen? Vertel ons wat jullie willen doen, dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale lustrumreis. Je zult verbaasd zijn hoeveel geld we jouw vereniging kunnen  besparen!
Plan een afspraak

Clubreis: teambuilding

Op trainingskamp met de voetbalvereniging of met de hele vereniging op pad? Tijdens clubreizen ga je gezellig met de sportclub of vereniging samen op weg! Tijdens zo’n clubreis werk je samen aan de teambuilding binnen de sportclub of vereniging. Het teamgevoel wordt versterkt, omdat je met z’n allen op reis gaat naar een bijzondere en onbekende bestemming.
 

Met een kleinere groep op reis 

Ga je met een groep van 6 tot 10 personen op reis? Via onze Reisadviseurs kun je tienduizenden vakantiehuizen, villa's en andere groepsaccommodaties boeken. En - indien van toepassing - je vliegtickets natuurlijk! Omdat wij alle aanbieders met elkaar vergelijken, besparen we je een hoop geld ... en geregel! Zo gaan jullie heel relaxed op groepsvakantie! 
 

Groepsreizen op maat

Als je met een groep op reis gaat, wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Wij kunnen jou helpen om jouw onvergetelijke groepsreis te plannen. Welke bestemming en groepsaccommodatie passen bij jouw groep? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Groepsreizen of benader het D-reizen-reisbureau bij jou in de buurt. Onze Reisadviseurs denken graag met je mee bij het vinden van de ideale groepsaccommodatie, georganiseerde reis of vliegtickets.

Neem contact op met de afdeling Groepsreizen

T: 023 569 1873
E: groepsreizen@d-reizen.nl
Of maak een afspraak bij jouw eigen reisbureau ►

Stedentrip naar Rome, Italië

Studiereis

Leren en ontdekken in een andere omgeving: een studiereis naar  jouw favoriete bestemming, zoals het prachtige Bali of het bruisende New York stel je samen met ons samen. Ook een (verre) schoolreis - één van de hoogtepunten voor jouw leerlingen - verzorgen wij graag. Neem eens contact op en laat ons jouw unieke schoolreis naar het buitenland verzorgen!
Neem contact op
Rondreizen Afrika

Groepsrondreizen

Wist je dat wij alle aanbieders van (georganiseerde) groepsrondreizen vergelijken? Fox, Kras, Travel Trend, 333 Travel en nog veel meer: je boekt ze allemaal bij ons! 

Plan een afspraak