JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Groepsreizen - Op vakantie met een groep - D-reizen

Groepsreizen

Wil jij op reis met je vriendengroep of familie? Of met je sportclub? Bij D-reizen zijn we gespecialiseerd in het organiseren van jouw groepsreis. Wij vergelijken de prijzen en mogelijkheden bij tientallen aanbieders. Veel van die reizen en accommodaties kun je zelf niet online boeken ... maar wij wel! Wil jij toegang tot die exclusieve mogelijkheden?

Groepsreis aanvragen

Boek jouw groepsreis bij D-reizen

Neem contact op met één van onze groepsreis experts en laat jouw volledig verzorgde groepsreis door D-reizen organiseren.

Contactgegevens groepreisafdeling

Telefoonnummer: 088 5554955

E-mailadres: groepsreizen@d-reizen.nl

Alle soorten groepsreizen

Cultuursnuiven met je beste vrienden, iets te vieren met je studievereniging of wil je juist met een georganiseerde groepsreis op avontuur? Wij kunnen allerlei soorten groepsreizen voor je verzorgen. Bekijk onderstaand een greep uit de mogelijkheden:


088 5554955

waalwijk@d-reizen.nl

Clubreis: teambuilding

Op trainingskamp met de voetbalvereniging of met de hele vereniging op pad? Tijdens clubreizen ga je gezellig met de sportclub of vereniging samen op weg! Tijdens zo’n clubreis werk je samen aan de teambuilding binnen de sportclub of vereniging. Het teamgevoel wordt versterkt, omdat je met z’n allen op reis gaat naar een bijzondere en onbekende bestemming.

Met een kleinere groep op reis 

Ga je met een groep van 6 tot 10 personen op reis? Via onze Reisadviseurs kun je tienduizenden vakantiehuizen, villa's en andere groepsaccommodaties boeken. En - indien van toepassing - je vliegtickets natuurlijk! Omdat wij alle aanbieders met elkaar vergelijken, besparen we je een hoop geld ... en geregel! Zo gaan jullie heel relaxed op groepsvakantie! 

Groepsreizen op maat

Als je met een groep op reis gaat, wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Wij kunnen jou helpen om jouw onvergetelijke groepsreis te plannen. Welke bestemming en groepsaccommodatie passen bij jouw groep? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Groepsreizen of benader het D-reizen-reisbureau bij jou in de buurt. Onze Reisadviseurs denken graag met je mee bij het vinden van de ideale groepsaccommodatie, georganiseerde reis of vliegtickets.

Vind jouw dichtstbijzijnde reisbureau

Er zit altijd een reisbureau bij jou in de buurt om je groepsreis te bespreken. Maak een afspraak, zodat we alle tijd hebben om jouw wensen te bespreken of vul online het groepsreizen aanvraagformulier in.


Maak een afspraak