JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruise door Midden-Amerika en de Caribbean

Cruises door Midden-Amerika en de Caribbean

Palmenstranden, azuurblauwe zee, kleurrijke bootjes … deze woorden komen naar boven als je aan de Caribbean denkt! Maak een geweldige cruise in de Caribbean en ontdek de schitterende natuur in dit gebied. Vul al je wensen in en vind ons uitgebreide aanbod van cruises in de Caribbean en Midden-Amerika. Of je nou graag romantisch met z’n tweetjes gaat of met het hele gezin, het is allemaal mogelijk bij D-reizen. Wil je genieten van de luxe van een vakantie waar je alles uit handen kunt geven? Neem dan contact op met een van de persoonlijke reisadviseurs van D-reizen!

Cruiseschip Holland America Line in de Caribbean

Zon, zee en warmte

Het Caribisch gebied en Midden-Amerika zijn zeer geliefde bestemming voor een cruise vakantie. Geniet van de altijd aangename temperaturen en ontdek bijvoorbeeld de prachtige Mayacultuur in Mexico of de mooie uitgestrekte regenwouden van Costa Rica.

Veel bestemmingen in één reis

Omdat het Caribisch gebied en Midden-Amerika veel diversiteit heeft in de natuur en cultuur, is het een geweldige ervaring om deze indrukwekkende bestemmingen te bezoeken. Wij bieden verschillende routes aan. Zo sta je in de ochtend met uw voeten in het zand op Bonaire, en in de middag geniet je van de gezelligheid in een authentiek dorpje op Curaçao.

Vertier aan boord

Ook aan boord van het schip kun je je uitstekend vermaken. Zo zijn er grote shows, diverse restaurants en bars, wellness, zwembaden, winkeltjes en nog veel meer faciliteiten aan boord. Veel cruisevakanties zijn o.b.v. volpension: je bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden! Laat je bedienen door het personeel en voel je de koning te rijk!

Vrouw op een cruiseschip

Geïnteresseerd in een cruise naar de Caribbean ?

 Onze reisadviseurs staan graag voor je klaar om de cruise van je dromen te bespreken. Bekijk welke winkels bij jou in de buurt zijn en maak een afspraak.

Maak afspraak