De voordelen van boeken bij het reisbureau

In het geval van calamiteit, bijvoorbeeld bij een faillissement of natuurramp kun je bij ons altijd terecht! Maar wat zijn nou de voordelen van het boeken bij een reisbureau?

  • Bij calamiteit kun je bij ons altijd terecht in één van onze reisbureaus in Nederland.
  • 1 van onze 1000 Persoonlijk Reisadviseurs staat voor jou klaar om te kijken naar een passende oplossing. 
  • Jouw wensen staan altijd voorop en wij geven je altijd eerlijk en onafhankelijk advies.
  • Bij calamiteit heb je via het reisbureau garanties op je gehele vakantie. Garanties die je absoluut niet hebt als je alles los boekt. 
  • Doordat wij jou een reis op maat aanbieden, bespaar je veel tijd én geld. 

 Ook zijn wij aangesloten bij brancheverenigingen zoals SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Zo ben je altijd zeker van garanties als je vakantie anders loopt dan gepland. 

anvr

ANVR

Garanties op reizen!

D-reizen is aangesloten bij de ANVR.  In samenspraak met de consumentenbond zijn de ANVR reizigersvoorwaarden ontwikkeld. De ANVR geeft garanties op reizen die zijn aangeboden door een ANVR aangesloten organisatie.

Je kunt rekenen op:

1. Eerlijke voorwaarden
2. Je geld in goede handen 
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop 
5. Verantwoord reizen 
6. Zekerheid bij klachten

Lees de voorwaarden
sgr

SGR

Jouw geld is in veilige handen!

ANVR reisorganisaties zijn aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Wanneer een deelnemende reisorganisatie failliet gaat, staat SGR garant voor het vooruitbetaalde reisgeld of zorgt ervoor dat het verblijf of de terugreis wordt verzorgd en betaald. Hiervoor hoef je niets extra’s te betalen.
 
Bij D-reizen is uw (aan)betaling dus in veilige handen! Meer weten?
 
Neem contact met ons op
calamiteitenfonds

Calamiteitenfonds

Bij calamiteiten ook verzekerd!

Stel: je bent zorgeloos op vakantie en tijdens jouw reis doet er een natuurramp voor of breken er ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor jouw reisprogramma moet worden aangepast of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs eerder worden afgebroken. Maar wie betaalt dat?
 
Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die in zo'n situatie ontstaan. Als de reis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Voor slechts 2,50 per boeking valt jouw vakantie onder het Calamiteitenfonds.  
Meer weten?

Veilig op reis

Om gerust op reis te kunnen gaan, is het dus zeer belangrijk om aangesloten te zijn bij brancheorganisaties. In het geval van calamiteit, faillissement of een natuurramp, geven wij je alle zekerheid die je nodig hebt gedurende je vakantie. Ook als je vakantie vroegtijdig eindigt.  D-reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. 

Uitzonderingen ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

Boek je bij D-reizen een reis van een reisorganisatie die buiten Nederland is gevestigd, dan is er andere, vergelijkbare regelgeving van toepassing.  

AVG Certificaat

Jouw privacy is voor D-reizen van groot belang. Wij houden ons aan de privacywetgeving. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze netjes gebruiken. 
In onze privacyverklaring leggen we uit wat we bij D-reizen allemaal doen met de informatie die we via onze diensten over jou te weten komen. 

Om jou ervan te verzekeren dat je boekt bij een betrouwbare organisatie, hebben wij door Privacy Verified een privacy audit uit laten voeren. Hiermee verklaren zij dat D-reizen de privacy van haar klanten kan waarborgen door middel van een een Privacy Certificaat.