JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Veilig op reis? Bij D-reizen zit je goed!

Veilig op reis 

Om gerust op reis te gaan, is het van belang dat D-reizen is aangesloten bij brancheorganisaties. In het geval van een calamiteit, faillissement of een natuurramp, geven wij je alle zekerheid die je nodig hebt gedurende je vakantie. Ook als je vakantie vroegtijdig eindigt. D-reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en eventuele bijdrages zijn inbegrepen bij de prijzen van D-reizen. Zo ga je met een vertrouwd gevoel op vakantie!

ANVR

Garanties op reizen

D-reizen is aangesloten bij de ANVR.  In samenspraak met de consumentenbond zijn de ANVR reizigersvoorwaarden ontwikkeld. De ANVR geeft garanties op reizen die zijn aangeboden door een ANVR aangesloten organisatie. Je kunt rekenen op:

1. Eerlijke voorwaarden
2. Je geld in goede handen 
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop 
5. Verantwoord reizen 
6. Zekerheid bij klachten

Lees de voorwaarden

Uitzonderingen ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

Boek je bij D-reizen een reis van een reisorganisatie die buiten Nederland is gevestigd, dan is er andere, vergelijkbare regelgeving van toepassing. 

Certificaten

AVG Certificaat

Jouw privacy is voor D-reizen van groot belang. Wij houden ons aan de privacywetgeving. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze netjes gebruiken. 

In onze privacyverklaring leggen we uit wat we bij D-reizen allemaal doen met de informatie die we via onze diensten over jou te weten komen.