Veilig op reis met D-reizen

Om gerust op reis te kunnen gaan, is het belangrijk dat de organisatie waarmee je reist is aangesloten bij brancheorganisaties. Bij D-reizen zijn wij dan ook aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Zo bieden wij je alle zekerheid die je wilt hebben gedurende je vakantie.  D-reizen is aangesloten bij:

anvr

ANVR

Voor eerlijke voorwaarden!

D-reizen is aangesloten bij de ANVR.  In samenspraak met de consumentenbond zijn de ANVR reizigersvoorwaarden ontwikkeld. De ANVR geeft garanties op reizen die zijn aangeboden door een ANVR aangesloten organisatie.

Je kunt rekenen op:

1. Eerlijke voorwaarden
2. Je geld in goede handen 
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop 
5. Verantwoord reizen 
6. Zekerheid bij klachten

Wil je graag meer informatie?

Lees de voorwaarden
calamiteitenfonds

Calamiteitenfonds

Bij calamiteiten ook verzekerd!

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie en tijdens jouw reis doet er een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor jouw reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?
 
Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Voor slechts 2,50 per boeking valt jouw vakantie onder het Calamiteitenfonds.  
Meer weten?
sgr

SGR

Jouw geld is in veilige handen!

ANVR reisorganisaties zijn aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Wanneer een deelnemende reisorganisatie failliet gaat, staat SGR garant voor het vooruitbetaalde reisgeld of zorgt ervoor dat het verblijf of de terugreis wordt verzorgd en betaald. Hiervoor hoef je niets extra’s te betalen.
 
Bij D-reizen is uw (aan)betaling dus in veilige handen! Meer weten?
 
Neem contact met ons op

Uitzonderingen ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

Boek je bij D-reizen een reis van een reisorganisatie die buiten Nederland is gevestigd, dan is er andere, vergelijkbare regelgeving van toepassing.  

AVG Certificaat

Jouw privacy is voor D-reizen van groot belang. Wij houden ons aan de privacywetgeving. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze netjes gebruiken. 
In onze privacyverklaring leggen we uit wat we bij D-reizen allemaal doen met de informatie die we via onze diensten over jou te weten komen. 

Om jou ervan te verzekeren dat je boekt bij een betrouwbare organisatie, hebben wij door Privacy Verified een privacy audit uit laten voeren. Hiermee verklaren zij dat D-reizen de privacy van haar klanten kan waarborgen door middel van een een Privacy Certificaat.