JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Rome - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Rome

Ben je op zoek naar de beste vliegtickets naar Rome? Je vindt ze bij D-reizen! Met een vluchttijd van gemiddeld 2 uur en geen tijdsverschil weet je zeker dat je uitgerust aankomt op je bestemming. Altijd al eens Rome willen bezoeken? Vergelijk dan nu onze vluchten naar Rome en geniet straks van je verblijf in deze historische stad in Italië.

Vliegen naar Rome

La bella Roma: deze historische metropool is één van de mooiste steden van Europa! Met onder meer het indrukwekkende Vaticaanstad, talloze kerken, monumenten, romantische pleinen met fonteinen en resten uit de klassieke oudheid. Tegelijkertijd is Rome dé stad om geweldig te winkelen, onovertroffen te eten én fantastisch uit te gaan.

Enkele highlights van Rome

  • De Sint Pieter in Vaticaanstad (het kleinste, zelfstandige land ter wereld, dat volledig binnen de grenzen van Rome ligt): een van de grootste en rijkst versierde kerken ter wereld. Vooral bekend van de Sixtijnse Kapel met zijn beschilderingen van Michelangelo. Tip: ga vroeg want later op de dag staan er vaak lange rijen.
  • Het prachtige plein Piazza Navone met haar fontein van Bernini, die u wellicht kent van het boek ‘het Bernini Mysterie’ van Dan Brown.
  • De Via del Corso, dé winkelstraat van Rome. Deze 1,5 kilometer lange boulevard loopt van het Piazza Venezia naar het Piazza del Populo.
  • Het 2000 jaar oude Colosseum is misschien wel het bekendste Romeinse monument ter wereld. Met een omtrek van meer dan 500 meter en plek voor meer dan 50.000 mensen was het Colosseum het grootste theater van het Romeinse Rijk. Sinds 2007 behoort het tot de 7 nieuwe wereldwonderen.

Boek jouw vliegticket naar Rome bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Rome.