Vliegtickets
  • Scoor de goedkoopste vliegtickets naar Bali
  • Wij vergelijken alle vliegmaatschappijen voor je
  • Boeken bij de grootste van Nederland
Zoek vliegtickets

Vliegtickets Bali

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bali? Bekijk en vergelijk het aanbod van alle luchtvaartmaatschappijen bij D-reizen! Boek een ticket naar deze heerlijke vakantiebestemming. Waarom? Dit Indonesische eiland heeft een magisch randje door prachtige stranden, overheerlijk eten en een supergastvrije bevolking die hun dankbaarheid uiten in hun service! Ga genieten op Bali en boek je nu vliegtickets!   


teaser bali tijdsverschil

Beste reistijd Bali

Ga naar Bali tussen april en november! Vanaf november start de natte moesson, ook wel het regenseizoen genoemd. Vanaf april start gaat de droge moesson van start en ervaar je het eiland zoals het op zijn aangenaamst en groenst is. 
Boek tickets
teaser reistijd bali

Tijdverschil Bali

Gedurende de zomertijd op Bali is het 6 uur later dan in ons vertrouwde kikkerlandje. Kies je ervoor in de wintertijd een bezoek te brengen aan dit magische eiland? Dat is het hier nog 1 uurtje later dan in de zomertijd (7 uur).
Boek tickets
teaser bali vliegtijd

Vliegtijd Bali

Van Amsterdam naar Denpasar (Bali) is het ongeveer 10.000 kilometer vliegen. Dit staat gelijk aan ongeveer 16 uur in de lucht zijn. Houd rekening met het maken van 1 overstap voordat je aan deze fenomenale vakantie kunt beginnen!
Boek tickets

Goed om te weten over Bali

Via D-reizen vind je altijd de goedkoopste vliegtickets naar Denpasar. Denpasar ligt aan de zuidkust van het Indonesische eiland Bali en is de grootste stad van dit eiland. Via D-reizen vlieg je zorgeloos en goedkoop naar deze stad. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan dit eiland? Vergelijk dan nu alle vliegtickets en boek jouw perfecte vlucht. 

Waarom boek jij je vliegtickets bij D-reizen?

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto op Bali.

Bali tips

Highlights: wil je alles weten over wat er op dit heerlijke, natuurrijke eiland is te beleven? Lees dan ons blog over de leukste plekken op Bali! Wil je weten waar je de mooiste stranden vindt, heerlijk kunt eten én gastvrije bevolking kunt ervaren, dat lees je in ons blog over de mooiste stranden van dit eiland. Je kunt haast niet anders dan verliefd worden op dit eiland. 

Hello Bali, favorite island! 

Praktische informatie Bali

Temperatuur: Bali ligt net iets ten zuiden van de evenaar, hierdoor is er vrijwel geen wisseling van seizoenen. Het hele jaar door liggen de temperaturen boven de 30 °C. Ook 's nachts blijft het nog rond de 20 °C.

Munteenheid: De nationale munt is de Indonesiche Rupiah. 

Taal: De officiële taal van Bali is Bahasa Indonesië. Deze taal wordt in heel Indonesië gesproken. In toeristische gebieden wordt vaak ook Engels gesproken.

Visum: Voor een bezoek aan Bali is een visum vereist. Voor een toeristisch verblijf kun je een visum aanschaffen bij aankomst in het land. Deze is voor 30 dagen geldig. Wil je je verblijf verlangen naar 60 dagen? Dan zul je dit van te voren moeten regelen bij de Indonesische ambassade in Den Haag. 

Inentingen: Inentingen zijn niet verplicht voor Bali, behalve als je voor je bezoek aan Bali een land of gebied hebt bezocht waar gele koorts heerst. Het wordt wel aangeraden om je in te laten enten tegen DTP en Hepatitus A. Als je van plan bent ook buiten Bali te reizen wordt ook het gebruik van Malaria tabletten aangeraden.