JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis IJsland - De Mooiste Rondreizen - D-reizen

Rijd de Golden- en Diamond Circle

Toproutes voor één en 2 weken

Ervaar onze IJsland-expertise!

Plan een adviesgesprek

Rondreis IJsland

Maak kennis met het land van vuur en ijs! Een rondreis door IJsland zal je in positieve zin overvallen door de extreme natuur. Onaangetast, verlaten en adembenemend. Zowel in de zomer als in de winter kunnen natuurliefhebbers geen genoeg krijgen van dit land. Van actieve vulkanen en grote gletsjers tot charmante vissersdorpjes en torenhoge watervallen. En als je tijdens een rondreis denkt dat je alles gezien hebt kleurt de lucht groen door het Noorderlicht. Ben je benieuwd naar alle natuurverschijnselen op het eiland? Check onze voorbeeldroutes en maak een afspraak in één van onze reisbureaus en wij vertellen je er alles over! 

Ontvang advies op maat

Rondreizen naar IJsland

Voor iedere type reis ben je bij D-reizen aan het juiste adres. Of je nu gaat voor een groepsreis, een individuele rondreis of een reis die helemaal op maat voor jou is gemaakt... onze reisadviseurs weten wel raad met jouw reiswensen! 

Voorbeeldreis IJsland 2 weken

Bij deze routevariant van 2 weken kun je het hele eiland bewonderen. Je rijdt naar delen van zowel de ‘Golden Circle’ en de ‘Diamond Circle’ in Noord-IJsland. Ook de oost- en zelfs de onherbergzame westkust zijn inbegrepen in de route. Je komt op unieke plekken, waaronder:   

  • Skogafoss
  • Husavik
  • Snaefellsjokull NP
2 weekse route ijsland

Groepsreis IJsland

Wil je IJsland bezoeken, maar liever met een groep in plaats van zelfstandig? Ontdek dan alle mogelijkheden voor groepsreizen naar IJsland in onze reisbureaus. Onder begeleiding van een deskundige gids én een groep enthousiaste reizigers ga je het 2de grootste eiland van Europa af op zoek naar de mooiste natuurwonderen. Dit soort reizen zijn vaak zeer compleet met maaltijden en excursies, dus laat je zeker door één van onze reisadviseurs informeren over een groepsreis naar IJsland.

ervaar een groepsreis

Rondreis op maat

Beleef een rondreis op maat in IJsland. Een reis naar IJsland kunnen wij helemaal op maat voor jou samenstellen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw reiswensen met ons te delen. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met het bepalen van een route en het selecteren van bijzondere overnachtingsadressen en leuke excursies. Maak een afspraak en ervaar een maatwerkreis die speciaal voor jou is samengesteld!


Wil jij een rondreis maken naar IJsland? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.