JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Last minute weekend weg - Bespaar tijd en geld


Last minute weekend weg

Spontaan een weekend weg boeken is altijd een goed idee! Even tijd voor elkaar, uitwaaien aan zee of een nieuwe stad bezoeken: wat je ook wilt doen en welke mooie plekjes je ook wil bezoeken, wij hebben altijd de beste deal voor jouw last minute weekend weg!

Alle korte vakanties

Last minute weekendje weg: vliegen!

Ontsnappen aan de dagelijkse sleur en er even tussenuit: vlieg dan snel je last minute weekendje weg tegemoet! Wij hebben alvast de mooiste bestemmingen voor een weekendje weg met het vliegtuig voor je geselecteerd.

Spontaan zin in shoppen?

Boek een last minute Londen! Als je vlak voor vertrek boekt, heb je kans op hoge korting. En omdat wij meerdere aanbieders vergelijken, is de beste aanbieding automatisch voor jou! En wil je écht uitpakken? Ga dan voor een last minute Dubai!

Spontaan zin in zon?

Slechts 2 uur vliegen scheiden jou van een last minute weekend Barcelona! In deze Spaanse beach city is het vanaf maart vaak al terrasjesweer. Geniet jij binnenkort van een cortado? Een cerveza? Een sangria?

Spontaan zin in crêpes?

Of de laatste mode? Romantisch banjeren langs de Seine? Van het vooruitzicht op een last minute weekend Parijs krijg je vanzelf vlinders in je buik, let maar op!

Spontaan zin in sneeuw?

Met een beetje geluk ligt er sneeuw in Duitsland en sta je binnen een paar uur op de piste. Ook jouw last minute skivakantie regel je bij D-reizen!

Last minute weekend weg via je reisadviseur

Geen zin of tijd om zelf op het laatste moment nog je weekendje weg te zoeken? Vraag één van onze reisadviseurs om hulp bij het vinden van jouw last minute! Via o.a. Facebook en telefoon zijn wij van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Natuurlijk kun je ook langskomen in één van onze reisbureaus. Maak daarvoor een afspraak

Kun je niet wachten om er even lekker tussenuit te gaan? Vind jouw favoriete weekendje weg online op site, boek eenvoudig en reis af naar jouw lievelingsbestemming. Check de beste last minute deals voor een weekendje weg! En wil je (over)morgen al vertrekken? Bekijk dan onze super last minute vkaanties!