Last minute weekend weg

Spontaan een weekend weg boeken is altijd een goed idee! Even tijd voor elkaar, uitwaaien aan zee of een nieuwe stad bezoeken: wat je ook wilt doen, wij hebben de beste deal voor jouw last minute weekend weg!
Zandvoort aan zee

Last minute weekend weg Nederland

Als je goedkoop last minute een weekendje weg wilt, is ons eigen land een prima keuze. Een weekendje weg naar Zeeland is last minute zó geregeld: binnen een paar dagen loop jij langs de Zeeuwse kust! En ook voor een last minute weekend weg in een bungalow hebben wij het hele jaar mooie aanbiedingen!

Ga voor Nederland
Eén van de prachtige kades van Brugge

Last minute weekendje weg België

Zoek je een last minute weekend weg dichtbij, maar dan wél in het buitenland? Ga voor België! De West-Vlaamse kust is een fijne regio voor een last minute weekendje weg aan zee, maar lekker shoppen en smullen in een schone Belgische stad kan natuurlijk ook! Wat dat je van een last minute weekendje Brugge? En voor alle sportievelingen kunnen wij een last minute weekend naar de Ardennen aanraden!

Ga voor België
Dakwerk Duitsland

Last minute weekend weg Duitsland

Bij onze Oosterburen beleef jij een super last minute weekendje weg. In de heuvels van het Sauerland en de Eiffel, maar één of twee uurtjes van de grens, beleef je een heerlijk last minute weekendje weg met je kids of met zijn tweetjes. En als je zin hebt in een citytrip, is een stedentrip naar Berlijn altijd goed!

Ga voor Duitsland

Last minute weekendje weg: vliegen!

Ook lekker: je last minute weekendje weg tegemoet vliegen! Wij hebben de meest gezochte bestemmingen voor een weekendje weg met het vliegtuig voor je geselecteerd.

 

Londen, Big Ben met telefooncel

Londen

Yes baby, London's still on top! Op maar een uurtje vliegen wacht een compleet andere wereld!

Weekendje Londen

Parijs

L'amour toujours! De Stad van de Liefde is niet alleen de eerste keer, maar ook de tweede en de tiende keer nog steeds magisch

Weekendje Parijs
Gratis extra's bij een stedentrip Barcelona!

Barcelona

Vamos a la playa! Barcelona heeft écht alles: lekker weer, bizar mooie architectuur van Gaudí, té lekkere tapas en ... eigen stranden!

Weekendje Barcelona
De brandenburg Tor in Berlijn

Berlijn

Jetzt geht's los! Berlijn is zo groots en tegelijkertijd vol met knusse pleintjes en trendy winkels. Berlijn moet je ervaren!

Weekendje Berlijn

Spontaan zin in shoppen?

Boek dan je weekendje Londen last minute. Als je vlak voor vertrek boekt, heb je kans op hoge korting. En omdat wij meerdere aanbieders vergelijken, is de beste aanbieding automatisch voor jou! 

Spontaan zin in zon?

Slechts 2 uur vliegen scheiden jou van een last minute weekend Barcelona! In deze Spaanse beach city is het vanaf maart vaak al terrasjesweer. Ga jij voor een cortado? Een cerveza? Een sangria?

Spontaan zin in crêpes?

Of de laatste mode? Romantisch banjeren langs de Seine? Van het vooruitzicht op een last minute weekend Parijs krijg je vanzelf vlinders in je buik, let maar op!

Last minute weekend weg via je Reisadviseur

Geen zin of tijd om zelf je weekendje weg te zoeken? Vraag één van onze Reisadviseurs om hulp bij het vinden van jouw last minute! Via o.a. WhatsApp, Facebook en telefoon zijn wij 365 dagen per jaar tot 's avonds laat bereikbaar. Natuurlijk kun je ook langskomen (tip: maak eerst een afspraak!) in één van onze reisbureaus.

Maak een afspraak