JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Zuid Afrika | Sta oog in oog met dé Big Five

Ontdek Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika biedt je de ideale mogelijkheid om het land, met zijn prachtige natuurparken en bijzondere steden, te ontdekken. Of je nou kiest voor een safari of voor een complete reis van Johannesburg naar Kaapstad. 

Kaapstad

Het bruisende Kaapstad is de meest bezochte stad van heel Zuid-Afrika. In deze bedrijvige stad is van alles te doen. Je kan er goed uitgaan, winkelen of relaxen op het strand bij Camps Bay. In deze stad kun je heerlijk eten. Probeer bijvoorbeeld eens ‘boboti’, een heerlijke gekruide gehaktschotel. Of kies de ‘bunny chow’: een uitgehold witbrood met o.a curry van gehakt en bonen.

Spot de ‘Big Five’

In het Kruger National Park kan je een onvergetelijke safari maken waar je bijzondere wilde dieren kunt spotten. Sabi Sands in het Krugerpark staat erom bekend dat je er ‘gemakkelijk’ een luipaard kunt spotten. Maar je moet natuurlijk wel geluk hebben!

Een reis naar Zuid-Afrika zal een reis zijn om nooit te vergeten. Ben je enthousiast geworden? Neem dan gauw contact op met een van onze Reisadviseurs die je graag helpen om jouw perfecte rondreis samen te stellen.

Maak een afspraak