cruises selectiegids 2020
  • Vergelijk en boek online.

  • Of vraag je Reisadviseur om een persoonlijke cruiseaanbieding!

  • Ook voor alle cruises ga je naar D-reizen!

Cruisevakanties

Wil jij een wereldreis maken over het water? Wacht dan niet langer en kies voor een cruisevakantie! Tijdens een cruise ontdek je de mooiste steden vanaf het water. Cruisen is één van die dingen die je óóit in je leven gedaan moet hebben! Wil je meer informatie of een cruise boeken? Kom dan langs in ons reisbureau of neem contact met ons op! 

Last minute cruises

Last minute op cruisevakantie? Lekker even weg van hier en genieten van al het moois dat je alleen ervaart op het water?

Maak afspraak

IFrame is empty

Top 5 rederijen

Cruiseschip van MSC cruises

MSC

MSC Cruises is de leider op de Mediterrane cruisemarkt. De moderne vloot is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en de schepen zijn elegant en met flair ingericht. Geniet o.a. van de verfijnde keuken en uitgebreide entertainment.
Bekijk alle MSC-cruises
Cruiseschip Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Deze rederij had met ‘freestyle cruising’ met een doorbraak in de cruisewereld te pakken. Er zijn geen vaste dinertijden en kledingvoorschriften én je geniet van premium all inclusive cruisen.  NCL vaart naar o.a. de Middellandse Zee, de Caribbean en Midden-Amerika.
Bekijk alle Norwegian-cruises
Cruiseschip van Aida

AIDA

AIDA Cruises geeft een nieuwe dimensie aan het cruisen. Aan boord heerst een informele sfeer en de rederij biedt veel sportmogelijkheden zoals golf- fiets- en duikexcursies, zowel op het schip als aan wal. Sportief en ongedwongen, zo kun je de rederij het best omschrijven.
Bekijk alle AIDA-cruises
Cruiseschip van Costa Cruise

Costa Cruises

Deze rederij heeft grote, moderne schepen met veel faciliteiten voor het hele gezin! Daarnaast hanteert Costa Cruises voordelige kindertarieven. Costa Cruises is hét perfecte adres voor een informele en ontspannen cruisevakantie.
Bekijk alle Costa-cruises
Cruiseschip van de Holland Amerika lijn

Holland America Line (HAL)

Bij deze rederij staan uitstekende service en ongeëvenaarde dienstverlening hoog in het vaandel. Daarnaast is het dé rederij voor fijnproevers! In stijl reis je langs exotische bestemmingen over de hele wereld.
Bekijk alle HAL-cruises

TOP 3 cruises

Meisje kijkt naar cruiseschepen

Cruise Middellandse Zee

Een dagje cultuur snuiven in Rome en twee dagen later heerlijk zonnen op het strand van Griekenland! Tijdens deze cruise heb je de beste combinatie van natuur, kunst, cultuur en eten en drinken.
Bekijk deze cruise
Een cruiseschip aan de kust van Alanya

Cruise Verre Oosten

Bewonder Oosterse steden als Bangkok en Ho-Chi-Minh City of relax op het prachtige strand van Koh Samui. Vergeet ook zeker het fantastische Halong Bay niet!

Bekijk deze cruise
Cruiseschip in Noorwegen

Cruise Noorse Fjorden

Imposante fjorden, onvergetelijke vergezichten en een supergroene natuur: maak een cruise naar de Fjorden! Ook staan prachtsteden als Stavanger en Bergen op het programma.
Bekijk deze cruise