Wij vergelijken alle rondreizen
  • Van Noord- tot Zuidpool en van Japan tot Costa Rica.

  • Alle verre reizen van ruim 150 aanbieders.

  • Gratis aanbieding op maat via jouw Reisadviseur!

Maak direct een afspraak

Verre reizen

Ook voor verre reizen zit je goed bij D-reizen. Een droomvakantie naar de Malediven, een cruise door het Caribisch gebied of een stedentrip naar Dubai boek je eenvoudig online bij D-reizen! En zoek je iets heel speciaals voor jouw vakantie van 2020? Wil je mee met een groepsrondreis? Of zelf je reis samenstellen met losse vliegtickets, accommodaties, een huurauto en een aantal excursies? Neem dan contact op met onze Persoonlijke Reisadviseurs. Zij hebben toegang tot alle verre reizen van alle aanbieders, bijzondere accommodaties en nog veel meer.

Vrouw op een cruiseschip

Cruises

Kies jij voor een droomcruise door de Caribbean, de ongerepte natuur van Alaska of ervaar je liever de cultuur van het verre Oosten?

Onze cruises
Inspiratieavonden bij D-reizen

Inspiratieavonden

De mooiste verre bestemmingen komen tot leven tijdens onze gratis toegankelijke inspiratieavonden. Check snel of er één bij jou in de buurt is!

Bekijk de agenda

Autohuur en camperhuur

Een vakantie is meer dan de reis en het verblijf alleen, dat weten wij als D-reizen maar al te goed. Voor de maximale vrijheid op vakantie heb je wellicht nog een huurauto nodig. Wist je dat wij de tarieven van alle grote autoverhuurmaatschappijen vergelijken? En dat in meer dan 100 landen? Onze autohuur is eenvoudig en all-in: dus geen verborgen kosten en geen gedoe ter plaatse! En met de all-in huursom ben je optimaal verzekerd!

Wil je een roadtrip maken door Amerika, Canada, Australië of Nieuw-Zeeland? Ook voor camperhuur ben je bij D-reizen aan het juiste adres.

Meer over autohuur