JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Malaga - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Malaga

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vlucht naar Malaga? Vergelijk direct alle vluchten via D-reizen en profiteer van onze persoonlijke service en beste prijs.
Malaga is een bruisende stad aan de Zuid-Spaanse kust. Na een vlucht van gemiddeld 3 uur ben je in Malaga en kun je meteen de stad gaan ontdekken!

Vliegen naar Malaga: tips en info

Malaga heeft alles te bieden voor een onvergetelijke reiservaring: een rijke cultuur, heerlijk eten en schitterende stranden. 

Cultuur: Bezoek de Alcazaba, dit is een voormalig Moors fort dat gelegen is tegen een helling. Daarnaast mag je de prachtige kathedraal van Malaga ook niet missen evenals het Teatro Romana, het Romeins amfitheater. De grootste trots van de stad is echter het Picasso-museum, dat zich vlak naast het geboortehuis van deze beroemde kunstenaar bevindt.

Sport en ontspanning: Malaga heeft maar liefst 15 kilometer aan eigen stranden. Van oost naar west vind je de stranden van El Candado, Las Acacias, Baños del Carmen, La Malagueta, San Andres, La Misericordia, Guadalhorce en Guadalmar. Bij deze stranden zijn er ook vele watersportmogelijkheden. Ook kun je rondom Malaga prima golfen en paardrijden. In de Sierra Nevada, de meer dan 3000 meter hoge bergen die verrassend dicht bij Malaga liggen, kun je in de winter zelfs skiën

Eten: Nergens anders eet je zulke lekkere tapas als in Malaga. Op iedere straathoek is wel een gezellig tapasbarretje te vinden. De meeste eetgelegenheden bevinden zich in het centrum. Voor de lunch reizen de Malagueños af naar het strand van Pedregalejo of Palo, hier is de vis net iets lekkerder en verser.

Boek jouw vliegticket naar Malaga bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Malaga.