JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Tanzania - De Mooiste Rondreizen - D-reizen

Bewonder 'De Grote Trek'

Heerlijk afsluiten op Zanzibar

Benut onze Tanzania-kennis!

Plan een adviesgesprek

Rondreis Tanzania

Beleef een rondreis door Tanzania en laat de natuurliefhebber in jezelf los! Op het gebied van ongerepte natuur is Tanzania één van de mooiste landen die je kunt bezoeken. In deze natuurgebieden leven de meest fascinerende dieren, van brullende leeuwen en water opslurpende olifanten tot slingerende apen en goed verstopte luipaarden. Je maakt het allemaal mee met safari’s in prachtige wildparken! Of je nu een groepsreis of een privé rondreis op maat wilt… onze reisadviseurs kunnen niet wachten om met jouw safariwensen aan de slag te gaan!

Ontvang advies op maat

Groepsreis Tanzania

Lijkt het jou leuk om samen met een enthousiaste groep andere reizigers het beste van Tanzania te beleven? Groepsreizen in Tanzania zijn erg populair! Onder begeleiding van een gids die je voorziet van nuttige informatie ga je de gaafste natuurparken af. Informeer in één van onze reisbureaus voor de mogelijkheden voor een groepsrondreis in Tanzania.

maak een afspraak

Rondreis op maat

Wil jij een unieke reis door Tanzania ervaren? Wij kunnen jouw rondreis helemaal op maat samenstellen, geheel op basis van jouw wensen! Je overnacht in door jou gekozen lodges, je maakt bijzondere safari’s zoals een ballonvaart boven de savanne of een wandelsafari en legt een route af die speciaal voor jou is uitgestippeld. Benut onze maatwerkexpertise!

ik wil maatwerk!


Wil jij een rondreis maken naar Tanzania? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.