Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Stedentrips ×

Een dagje shoppen, slenteren en smullen in Amsterdam, Brussel, Antwerpen of Maastricht? Bekijk onze favoriete stedentrips in de Benelux.

Lees meer

Meer info over Stedentrip Benelux

Op zoek naar een leuke stedentrip of een kort tripje Benelux? Wat dacht je van...

Onze hoofdstad Amsterdam

‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ De Amsterdamse zanger Johnny Jordaan zong het al. Het eigenzinnige Amsterdam heeft het allemaal. Wat dacht je van het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum? Geen kunstliefhebber? Geen punt! Je kunt in Amsterdam fantastisch winkelen. En daarna? Feest door in één van discotheken en kom de dag erna tijdens een rondvaart door de grachten weer tot jezelf.

De kleinste wereldstad; Brussel

Brussel is de kleinste van de wereldsteden, maar niet de minst interessante! Brussel is dé stad voor culinaire smulpapen, met talloze restaurantjes en cafés. Maar de stad staat ook bol van kunst en cultuur. Waar je ook wandelt, overal staat wel een mooi gebouw of monument. Politiek gezien is Brussel van groot belang, sterker: het is het hart van politiek Europa!

Hartje Antwerpen

Iedereen houdt van Antwerpen! Of je nu shopaholic, Bourgondiër, cultuurliefhebber of stapper bent, Antwerpen heeft het. Je vindt er prachtige winkelstraten en leuke markten, waar u eindeloos kunt shoppen. Wandel langs de vele kerken en door musea. Geniet te midden van de levensgenietende Antwerpenaars van het heerlijke eten en sluit de dag af in een gezellige kroeg of swingende discotheek! Een stedentrip Antwerpen maakt jouw vakantie België helemaal compleet.

Op naar het zuiden van Nederland

In het uiterste zuiden van Nederland ligt het mondaine Maastricht. Hier beleef je het Bourgondische leven! Geniet in een café aan het Vrijthof, slenter door de levendige winkelstraten en bewonder de culturele hoogtepunten van deze historische stad: het Bonnefantenmuseum en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Sluit af op de gezellige Markt met Limburgse gerechten en doe zoals de Limburgers: geniet!