JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
EasyJet vliegtickets – boek nu!

EasyJet vliegtickets

Ook alle vliegtickets van easyJet boek je gemakkelijk bij D-reizen. Wil je graag goedkoop vliegen, dan is een vliegticket van easyJet de juiste keuze. Wij zijn de grootste vakantie-vergelijker van Nederland,  zo weet je zeker dat jouw easyJet vliegticket de beste deal is!

Tientallen easyJet-bestemmingen

Hecht je veel waarde aan lage prijzen en neem je genoegen met iets minder service? Dan ben je de ideale klant van easyJet. Want een vliegticket van easyJet vind je bij ons voor een lage prijs! En easyJet vliegt naar 35 landen en 154 luchthavens, zo er is altijd een ticket dat past bij jouw bestemming. Bij D-reizen boek je het hele jaar door de scherpst geprijsde easyJet vliegtickets naar steden als Londen, Milaan, Rome en Madrid.

Jouw eigen reis op maat

Een easyJet vliegticket gevonden? Stel dan de rest van jouw reis zelf samen. D-reizen heeft een groot aanbod accommodaties: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor een lage prijs. Dankzij het uitgebreide assortiment op D-reizen.nl vind je binnen de kortste keren de perfecte reis die bij jou vliegticket past. Bovendien regel je bij ons ook heel eenvoudig je reisverzekering.

Wat een luxe: jouw eigen Reisadviseur!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken of boeken van jouw vliegtickets? Iedereen die bij D-reizen een vliegticket boekt, krijgt een Persoonlijke Reisadviseur. Een vast contactpersoon in een reisbureau bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat. Om je op de hoogte te houden van eventuele vluchtwijzigingen, je tips over jouw bestemming te geven of om je te helpen met bijvoorbeeld een hotelovernachting of huurauto. En natuurlijk om al jouw andere vragen te beantwoorden.