JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Thailand - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Thailand

In het land van de eeuwige glimlach geeft de gastvrije bevolking je direct een welkom gevoel. Proef het heerlijke Thaise eten en trek erop uit om de indrukwekkende tempels, culturele schatten, ongerepte jungle, geweldige nationale parken, prachtige stranden en de bruisende metropool  te ontdekken. Een heerlijke vakantiebestemming! Dus...regel maar snel je vliegtickets naar Thailand!

Wanneer vlieg jij naar Thailand?

Vliegtijd Thailand

Tijd om te vliegen naar Thailand! De grootste luchthavens liggen in Bangkok. Stap in een directe vlucht en land na een vliegreis van zo’n 11 uur in deze indrukwekkende stad. 

Regel je vliegtickets

Waarom (ook) vliegtickets boeken bij D-reizen?

  • Vergelijk direct alle vliegtickets en scoor gegarandeerd de beste deal. 
  • Krijg de beste tips van jouw Persoonlijke Reisadviseur. 
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel gemakkelijk alle onderdelen van jouw reis. Een hotel, huurauto of verzekering? Bij ons geen probleem! 

Weer & klimaat in Thailand

Door het hele land zijn er verschillende klimaten. Gemiddeld is het 27°C in Thailand en zijn er drie seizoenen.

  • Het regenseizoen (half juni t/m oktober) wordt gekenmerkt door hevige, maar korte buien. In deze periode is er een schitterende groene natuur en zijn de prijzen vaak lager. 
  • Het koelere seizoen (november t/m februari) is de droge periode met gemiddeld zo’n 31°C. Geniet van de bloeiende natuur, aangename temperaturen en vele feestdagen.
  • Het hete seizoen (maart t/m half juni) is vrij droog. De temperatuur kan zelfs boven de 40°C uitkomen, waardoor het vaak te heet is om de omgeving te verkennen. 

Inspiratie voor jouw Thailand vakantie

We snappen het, dit land land is groot en jij bent óók op zoek naar de beste tips voor jouw vakantie Thailand. Bekijk daarom zeker deze tips!

Goed om te weten over Thailand

Munteenheid: Betalen doe je met de Thaise Bath. 

Taal: De officiële taal is Thai, maar verspreid over het land worden diverse dialecten gesproken. In de toeristische centra kun je over het algemeen met (simpel) Engels terecht, maar de locals waarderen het als je ook een woordje Thai probeert te spreken.

Visum: Blijf je minder dan 30 dagen in Thailand? Dan hoef je geen visum aan te vragen, je krijgt er namelijk al een gratis bij aankomst! Wel dien je over een geldig paspoort te beschikken dat bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een langer verblijf in Thailand moet je wel een visum aanvragen.

Inentingen: Bezoek je 7 dagen voor je bezoek aan Thailand een (luchthaven op een) gele koorts land? Dan ben je verplicht een vaccinatie tegen gele koorts te halen. Verder heb je voor Thailand geen verplichte inentingen nodig. Maar ziek worden op vakantie? Liever niet! Aangeraden wordt daarom om je in te enten tegen DTP, Hepatitis A en, indien je de mazelen(vaccinatie) niet hebt gehad, BMR. 

Eten: Beter 10 kleine porties dan 3 grote maaltijden is de Thaise filosofie. Je kunt dus de hele dag heerlijk eten! Tip: probeer het geweldige streetfood of neem een kookcursus bij de gastvrije Thaise bevolking. Dan maak je ook thuis de beste springrolls.

 
Boek snel jouw vliegtickets naar Thailand en maak de reis van je dromen!