Vliegtickets
 • Wij vergelijken alle vliegmaatschappijen voor je
 • Boeken bij de grootste van Nederland
 • Alle vliegtickets van Emirates
Neem contact op

Emirates vliegtickets: reis de wereld over in luxe en gastvrijheid

Boek jouw vliegticket van Emirates nu bij D-reizen. Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van het emiraat Dubai en staat bekend om haar uitstekende service. Met een ultramoderne vloot brengen zij jou naar meer dan 140 bestemmingen op zes continenten. Denk aan het Midden-Oosten, Azië, Australië en Afrika. Van boeking tot aankomst legt de maatschappij je in de watten.

Daarom Emirates

Emirates streeft ernaar om jouw reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan vijfhonderd internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem ‘ice’ en hospitality awards voor hun service.
 
 • Service.
 • Bekroonde keuken.
 • Comfortabele ergonomische verstelbare stoelen.
 • Meertalige crew.
 • Moderne vloot (gemiddeld 5 jaar).
 • Online/mobile check-in.
 • In-flight entertainment systeem ICE (2200 kanalen aan informatie en entertainment).
 • Global Route netwerk.

 

Ervaar Emirates

Het vriendelijke cabinepersoneel streeft ernaar om jouw reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan 500 internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem 'ice' en hospitality awards voor hun service. Alle vliegtickets Emirates vind je goedkoop bij D-reizen. Boek bij D-reizen een vliegticket van Emirates naar Dubai of een van de andere 140 bestemmingen op 6 continenten.

Stel jouw eigen reis samen

Een Emirates vliegticket gevonden? Stel dan de rest van jouw reis zelf samen. D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor de laagste prijs. Dankzij het uitgebreide assortiment op D-reizen.nl vind je binnen de kortste keren de perfecte reis die bij je vliegticket past. Bovendien regel je bij ons ook heel eenvoudig reisverzekering of huurauto.


Jouw Persoonlijke Reisadviseur voor persoonlijke aandacht

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken of boeken van jouw Emirates vliegticket? Iedereen die bij D-reizen een vliegticket boekt, krijgt een Persoonlijke Reisadviseur. Een vast contactpersoon bij het reisbureau bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat. Om je op de hoogte te houden van eventuele vluchtwijzigingen. Om je tips over jouw bestemming te geven. Om je te helpen met bijvoorbeeld een hotelovernachting of huurauto. En om al je andere vragen te beantwoorden.