JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Over D-reizen - Het grootste reisbureau van Nederland

Over D-reizen - De voordelen van boeken in het reisbureau

Met verschillende reisaanbieders onder één dak is D-reizen al meer dan 50 jaar het grootste, onafhankelijke reisbureau van Nederland. Maar wat zijn nou de voordelen van het boeken bij een reisbureau?

  • Bij calamiteit kun je voor persoonlijk contact bij ons altijd terecht in één van onze reisbureaus in Nederland.

  • Altijd uitstekende reisadviseurs die voor je klaar staan. 

  • Jouw wensen staan altijd voorop en wij geven je altijd eerlijk en onafhankelijk advies.

  • Bij calamiteit heb je via het reisbureau garanties op je gehele vakantie. Garanties die je absoluut niet hebt als je alles los boekt. 

  • Doordat wij jou een reis op maat aanbieden, bespaar je veel tijd én geld. 

Behalve in onze reisbureaus zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 bereikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. 

Het begon met een kassabon

In 1965 was er een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek: klanten konden kassabonnen sparen voor korting op een busreis naar Italië. Deze actie was zo’n groot succes - mede door de lage prijs van 97,50,- gulden p/p - dat Dirk van den Broek niet lang daarna het allereerste reisbureau van D-reizen, toen nog D-tours, aan de Bilderdijkstraat 136 in Amsterdam opende. Al snel volgden reisbureaus in Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Goede service, een groot, onafhankelijk assortiment én scherpe prijzen zijn altijd de uitgangspunten gebleven.

Neem contact met ons op

Wij zijn bereikbaar waar en wanneer je wilt

Nu, ruim 50 jaar later, zijn we de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met verschillende reisbureaus en ruim 4.000.000 klanten. En zijn we bereikbaar waar en wanneer jij, de klant van vandaag, ons wilt bereiken: 

  • In onze reisbureaus verspreid over heel Nederland
  • Via ons Customer Contact Center. Van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur zijn wij via telefoon, e-mail en sociale media bereikbaar voor boekingen, advies en elke denkbare vakantievraag
  • Op D-reizen.nl, waar je een groot deel van onze vakanties direct online kunt zoeken en boeken

Alle contactmogelijkheden

Uren zoeken besparen én de beste deal krijgen

Wij maken het vinden van je vakantie graag gemakkelijk voor jou. Daarom vergelijkt en doorzoekt D-reizen.nl met één zoekopdracht alle vakanties van alle grote touroperators. Reken maar dat je daar een hoop vergelijkingstijd mee bespaart!  

Je kunt het zoeken ook volledig uitbesteden aan één van onze Persoonlijke Reisadviseurs. Maak eens een afspraak in één van onze reisbureaus of deel je vakantiewensen via mail, telefoon of sociale media met ons. Als jouw Persoonlijke Reisadviseur de perfecte reis gevonden heeft, kan zij die voor je boeken. Vervolgens is zij je vaste aanspreekpunt voor al jouw verdere vragen: voor, tijdens en na je vakantie!

Maak afspraak

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Bedrijfsgegevens

D-reizen Online B.V.

Rekening nr: NL78 RABO 0369573889
BTW nr: 862723553B01
KvK nr: 83092722

D-reizen Online B.V. is onderdeel van:

Prijsvrij Travel Holding B.V. 
Burgemeester Loeffplein 5 Verdieping 3
5211RX
's-Hertogenbosch
KvK nr: 80270190

D-reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.