JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Over D-reizen - Het grootste reisbureau van Nederland

Over D-reizen

Met verschillende reisaanbieders onder één dak is D-reizen al meer dan 50 jaar het grootste, onafhankelijke reisbureau van Nederland. Met een uitgebreid assortiment van zonvakanties en stedentrips tot busreizen en cruises, biedt D-reizen de klant het grootste aanbod van heel Nederland. Zowel online als in de winkels vind & vergelijk je bij ons de allerbeste deals!

Het begon met een kassabon..

En vervolgde met een 10-daagse busreis naar Italië!

In 1965 werd er een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek gehouden: klanten konden kassabonnen sparen voor korting op een busreis naar het Italiaanse Gardameer. Deze actie was zo’n groot succes - mede door de lage prijs van 97,50,- gulden p/p - dat Dirk van den Broek niet lang daarna het allereerste reisbureau van D-reizen, toen nog D-Tours, aan de Bilderdijkstraat 136 in Amsterdam opende.

Al snel volgden reisbureaus in andere grote steden van Nederland. D-Tours verkocht diverse bus-, boot- en vliegreizen via ANVR-reisagenten en in eigen reisbureaus. In 1983 besloot D-Tours zich volledig te focussen op de keten van reisbureaus en werd er gekozen voor een full-service reisbureau: D-reizen. Sinds 1 juli 2021 maakt D-reizen onderdeel uit van Prijsvrij Vakanties.

Goede service, een groot, onafhankelijk assortiment én scherpe prijzen zijn altijd de uitgangspunten van D-reizen gebleven. En dat is waar wij nog steeds voor staan. Met ons eigen label D-holidays bij reisorganisator Sunmix International GmbH en fysieke winkels die hun vertrouwde klanten weer mogen verwelkomen, is de doorstart van het merk D-reizen zeer voorspoedig verlopen. Op deze manier gaan we een mooie, veelbelovende toekomst tegemoet!

Ruim aanbod vakanties online én in de winkels

Bij D-reizen vergelijken we verschillende Nederlands aangesloten ANVR/SGR reisorganisaties en gerenommeerde Duitse reisorganisaties. Op deze manier bieden we onze klant het grootste vakantieaanbod van heel Nederland! Onze reisadviseurs adviseren je maar al te graag over ons brede assortiment dat onder andere bestaat uit zonvakanties, stedentrips, wintersportvakanties, rondreizen, cruises en nog véél meer. Zoek jouw volgende vakantie gemakkelijk zelf online op D-reizen.nl of maak een afspraak in één van onze reisbureaus en stel jouw droomreis samen met onze reisspecialisten.

Veilig op vakantie

D-reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Zij zorgen er onder andere voor dat reizigers eerlijke voorwaarden krijgen, verantwoord kunnen reizen en dat je geld in goede handen is. Kies je voor D-reizen, dan reis je met zekerheid en garantie.

Service & klanttevredenheid

Dat de klant centraal staat bij D-reizen is terug te zien in eerdere ervaringen van voorgaande D-reizigers. Onze klanten beoordelen onze website en service namelijk met een 9,2 gemiddeld op Trustpilot!

En heb je vragen? Kom langs bij een D-reizen winkel bij jou in de buurt of neem persoonlijk contact met ons op. Uiteraard kan je ons ook een bericht sturen op onze social media kanalen Facebook en Instagam. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op deze kanalen online.

Neem contact op

Bedrijfsgegevens

D-reizen Online B.V.
Rekening nr: NL78 RABO 0369573889
BTW nr: 862723553B01
KvK nr: 83092722

D-reizen Online B.V. is onderdeel van:


Prijsvrij Travel Holding B.V.
Burgemeester Loeffplein 5
5211RX
's-Hertogenbosch
KvK nr: 80270190

Let op: dit is géén bezoekadres. Bovenstaand adres is enkel ons kantooradres. Het is niet mogelijk langs te komen. Je kunt altijd terecht in één van onze D-reizen winkels.

D-reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.