Over D-reizen - De voordelen van boeken in het reisbureau

Met 150 reisaanbieders onder één dak is D-reizen al meer dan 50 jaar de grootste, onafhankelijke vakantie-vergelijker van Nederland. Maar wat zijn nou de voordelen van het boeken bij een reisbureau?

  • Bij calamiteit kun je voor persoonlijk contact bij ons altijd terecht in één van onze reisbureaus in Nederland.
  • 1 van onze 1000 Persoonlijk Reisadviseurs staat voor jou klaar om te kijken naar een passende oplossing. 
  • Jouw wensen staan altijd voorop en wij geven je altijd eerlijk en onafhankelijk advies.
  • Bij calamiteit heb je via het reisbureau garanties op je gehele vakantie. Garanties die je absoluut niet hebt als je alles los boekt. 
  • Doordat wij jou een reis op maat aanbieden, bespaar je veel tijd én geld. 

Behalve in onze 230 reisbureaus zijn we 365 dagen per jaar tot 23:00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp en Facebook. 

Eén van de vernieuwde reisbureaus van D-reizen

Het begon met een kassabon

In 1965 was er een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek: klanten konden kassabonnen sparen voor korting op een busreis naar Italië. Deze actie was zo’n groot succes - mede door de lage prijs van 97,50,- gulden p/p - dat Dirk van den Broek niet lang daarna het allereerste reisbureau van D-reizen, toen nog D-tours, aan de Bilderdijkstraat 136 in Amsterdam opende. Al snel volgden reisbureaus in Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Goede service, een groot, onafhankelijk assortiment én scherpe prijzen zijn altijd de uitgangspunten gebleven.

In 2014 zijn D-reizen en VakantieXperts samengegaan in de D-rt Groep. Het hoofdkantoor, dat als Shared Service Center fungeert voor alle reisbureaus van beide merken, staat in Hoofddorp. 

In Breda is het Customer Contact Center gevestigd, dat 365 dagen per jaar tot 23:00 uur bereikbaar is voor boekingen en advies via telefoon, e-mail, webchat, WhatsApp en sociale media. 
Neem contact met ons op
Het Webcareteam van D-reizen

Wij zijn bereikbaar waar en wanneer je wilt

Nu, ruim 50 jaar later, zijn we de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met 230 reisbureaus en ruim 4.000.000 klanten. En zijn we bereikbaar waar en wanneer jij, de klant van vandaag, ons wilt bereiken: 

  • In onze 230 reisbureaus verspreid over heel Nederland
  • Via ons Customer Contact Center. 365 dagen per jaar zijn wij tot 23:00 uur via telefoon, mail, chat en sociale media bereikbaar voor boekingen, advies en elke denkbare vakantievraag
  • Op D-reizen.nl, waar je een groot deel van onze vakanties direct online kunt zoeken en boeken
Alle contactmogelijkheden
Strand met bootjes, Thailand

Uren zoeken besparen én de beste deal krijgen

Wij maken het vinden van je vakantie graag gemakkelijk voor jou. Daarom vergelijkt en doorzoekt D-reizen.nl met één zoekopdracht alle vakanties van alle grote touroperators. Reken maar dat je daar een hoop vergelijkingstijd mee bespaart!  

Je kunt het zoeken ook volledig uitbesteden aan één van onze Persoonlijke Reisadviseurs. Maak eens een afspraak in één van onze reisbureaus of deel je vakantiewensen via mail, telefoon of sociale media met ons. Als jouw Persoonlijke Reisadviseur de perfecte reis gevonden heeft, kan zij die voor je boeken. Vervolgens is zij je vaste aanspreekpunt voor al jouw verdere vragen: voor, tijdens en na je vakantie!
Maak afspraak

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Bedrijfsgegevens

 
D-rt Retail B.V.

Rekening nr: NL07 RABO 0131 1712 83
BTW nr: 8034.56.402.B01
KvK nr: 33253095

D-rt Retail B.V. is onderdeel van:
 
D-rt Groep B.V.
Postbus 503 – 2130 AM Hoofddorp
Planeetbaan 4
2132 HZ Hoofddorp
KvK nr: 60598425

 

D-reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.