JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Valencia - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Valencia

Via D-reizen vind je altijd goedkope vliegtickets naar Valencia! Dit mooie plekje is gelegen aan de oostkust van Spanje en is de op twee na grootste stad van het land. Doordat je hier al binnen 2,5 uur heen vliegt, is het een ideale stad voor een stedentrip of een relaxte zonvakantie. Wil je goedkoop vliegen naar Valencia? Regel dan snel jouw vliegtickets!

Vliegen naar Valencia

Tot op de dag van vandaag zijn er veel historische gebouwen in Valencia bewaard gebleven. En hoewel Valencia van oorsprong eigenlijk een industriestad is, heeft het met zijn heerlijke stranden alle ingrediënten voor een fantastische vakantie. Wij selecteerden voor jou vijf aansprekende bezienswaardigheden.

Tips Valencia

La Lonja de la Seda – Deze voormalige zijdebeurshal is één van de mooiste voorbeelden van laatgotische bouwkunst in Europa.

Torres de Serranos – Deze imposante toegangspoort tot de stad bestaat uit twee bijzondere gotische torens. Bij droog weer kun je deze torens beklimmen en heb je een spectaculair uitzicht over de stad. 

Museo de las Ciencias Principe Felipe – Het wetenschapsmuseum is onderdeel van het futuristische Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Het gebouw op zichzelf is al het bezichtigen waard, maar ook een bezoek aan het museum is een aanrader voor jong en oud. 

La Seu, de kathedraal van Valencia – Deze kathedraal is gebouwd tussen 1262 en 1356 en is toegewijd aan de Heilige Maagd Maria. Het gebouw is een ongewone mix van Romaanse, Gotische en Barok-stijlen en heeft als moskee gefungeerd tijdens de Moorse bezetting.

L’Oceanografic – Dit is het grootste aquarium van Europa. Je krijgt hier veel informatie over het zeeleven en in de verschillende tanks leven duizenden vissen en andere zeedieren.

Boek jouw vliegticket naar Valencia bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Valencia.