Weekendje weg? Je regelt het vandaag!

D-reizen is hét adres voor een weekendje weg of een korte vakantie. Een nachtje weg in eigen land, een last minute weekend weg naar bijvoorbeeld Berlijn of Londen, een paar dagen mountainbiken in de Ardennen? Je boekt het eenvoudig online of via onze Reisadviseurs.
D-deals wellness

Korte vakanties tot 80% korting

Weekendjes en nachtjes weg in binnen- en buitenland. Tip: meld je aan voor de dagelijke D-deals nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!
Onze korte vakanties
Lissabon, een geweldige bestemming voor een zonnige stedentrip

Stedentrips

Bekijk onze stedentrips naar tientallen bestemmingen, zowel het vliegtuig als met eigen vervoer. Ga jij voor een weekendje weg in een nieuwe stad?
Onze stedentrips
Kinderen spelend in de bladeren

Weekendje weg BENELUX 

Een vakantie in een bungalowpark is altijd goed! Ontdek ons ruime assortiment in binnen- en buitenland!
 
Onze weekendjes weg

Meer weekendjes weg en korte vakanties

Weekendje weg met persoonlijke service

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een perfect weekendje weg met auto, vliegtuig of misschien wel één van onze /treinreizen? Schakel dan jouw Persoonlijke Reisadviseur in! Bij D-reizen krijg je een vast contactpersoon in het reisbureau bij jou in de buurt. Zij staat altijd voor je klaar: op afspraak in de winkel, maar ook telefonisch en via e-mail. Als je jouw wensen met haar bespreekt, ontvang je gratis en vrijblijvend een prijsopgave met een aantal suggesties.
 

Wil je ook een Persoonlijke Reisadviseur?

Download dan onze gratis app Mijn Reisadviseur. Open de app, vul je postcode in en je krijgt automatisch jouw eigen Reisadviseur toegewezen. Vervolgens heb je jouw Persoonlijke Reisadviseur altijd dichtbij. Voor, tijdens en na jouw weekendje weg! Uiteraard kun je ook in het reisbureau, telefonisch, via e-mail en via chat bij ons terecht voor een eigen Reisadviseur.