JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Weekendje weg - Jouw korte vakantie boek je bij D-reizen

Weekendje weg

Zijn je vakantiedagen al op, maar zou je het liefst nog veel vaker op vakantie gaan? Ga een weekendje weg! In een paar dagen kun je al veel beleven op een bestemming. Een paar dagen er tussenuit in eigen land, een last minute weekendje weg naar een Europese stad; D-reizen is hét adres voor het boeken van een korte (weekend)trip. 

Alle weekendjes weg

Goedkoop weekendje weg: blijf dicht bij huis

Haal het maximale uit je weekend en kies voor een bestemming dicht bij huis. Dat is lekker goedkoop, en zowel in ons eigen Nederland als in onze buurlanden is meer te beleven dan je denkt. Of je nu in een comfortabel stadshotel, op een camping of in een mooi vakantiehuisje verblijft, met je eigen auto of met het openbaar vervoer ben je er zo!

Weekendje weg buitenland

Ben je toe aan wat anders of mag het van jou simpelweg wat zonniger? Denk eens aan een weekendje buitenland. Het voordeel van in Europa wonen, is dat de leukste plekken en steden, maar op korte vliegafstand liggen. Dat scheelt natuurlijk tijd − die kostbaar is als je maar een paar dagen vakantie hebt − en het is vaak lekker betaalbaar.

Weekendje weg Londen

Kom van de bank af en maak je klaar voor een weekend vol entertainment en bezienswaardigheden. Bezoek de vele (gratis) musea, wervelende musicals, shop till you drop en maak foto’s van beroemde bouwwerken zoals de Big Ben en de Tower Bridge.

Weekendje Londen

Wat voor weekend weg past bij jou?

Heb je nog geen idee waar je tijdens jouw weekendje weg naartoe wilt? Dan kan het handig zijn om eerst te bedenken wat voor type mini-vakantie je zoekt. Laat je inspireren door de verschillende thema’s en kom langs bij het reisbureau om jouw wensen te bespreken.

Veelgestelde vragen over weekendjes weg

1. Wat zijn de leukste weekendjes weg?
Een leuk weekendje weg heeft natuurlijk voor iedereen een andere invulling, gelukkig hebben we genoeg keuze. Duitsland, België, een stedentrip naar Londen, fun in Disneyland Parijs of misschien gewoon een weekendje weg in eigen land? Bij ons vind je het allemaal!

2. Wat zijn de leukste weekendjes weg in Nederland?
Ook al is Nederland maar klein, qua weekendjes weg is de keuze reuze! Van Texel tot Zeeland en van Limburg tot de Veluwe, er is genoeg te beleven. Dat wordt nog lastig kiezen... Gelukkig hebben we een blog geschreven met de beste tips voor een weekendje Nederland.

3. Kan ik een weekendje weg cadeau doen?
Natuurlijk kan dat! Dit geldt natuurlijk ook voor een nachtje weg. Je kunt een weekendje weg cadeau doen in de vorm van een giftcard.

4. Wat zijn de populairste weekendjes weg met het vliegtuig?
Als het aankomt op een weekendje weg met het vliegtuig, is de keuze natuurlijk ontzettend breed. Alleen al binnen Europa is er een veelzijdig aanbod, aan citytrips. Populair zijn Londen, Barcelona, Rome en Valencia. Maar ook Praag is een leuke, opkomende stad!

5. Wat zijn de populairste weekendjes weg met de auto?
Mooie plekken vind je ook dichtbij huis. Verken de Ardennen, de bezienswaardigheden van Keulen, de shopmogelijkheden in Maastricht of de veelzijdigheid van Amsterdam.

Boek nu jouw weekendje weg!

Is jouw agenda komend weekend nog leeg en sta je te popelen om een paar nachtjes op vakantie te gaan? Met zijn tweetjes, met de kinderen of gezellig op vriendenweekend, het kan allemaal. Zowel weekendje weg met vlucht als met eigen vervoer boek je eenvoudig online of bij één van onze reisbureaus. Kijk bij onze last minute weekends of bekijk ons volledige aanbod.

Vind mijn weekend weg


Gratis advies bij het reisbureau