JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruise Zuid Amerika - Wij nemen jou graag mee op zee!

Cruise Zuid-Amerika

Een cruise in Zuid-Amerika is een perfecte manier om in korte tijd een indruk te krijgen van dit prachtige continent. Schitterende panorama’s, indrukwekkende fjorden en pittoreske dorpjes, waar je de oogverblindende kleuren niet kan missen. Enkele hoogtepunten zijn de geheimzinnige erfenissen van de Inca’s, Paaseiland en de onherbergzame gebieden van Vuurland en Antartica. Een werelddeel met veel historie. En wil je jouw cruise door Zuid-Amerika met een paar extra nachten verlengen? Vraag jouw Persoonlijke Reisadviseur dan om meer informatie.

 

Maak afspraak

Cruisevakanties in Zuid Amerika

In Zuid Amerika geniet je natuurlijk van de ongerepte wildernis, interessante steden en Spaanse passie. Dans de tango in Argentinië, ontspan op de stranden van Brazilië en ontdek de Inca cultuur in Peru. In veel Zuid Amerikaanse steden zijn bovendien overblijfselen uit het koloniale verleden te vinden. Wanneer je langs de kust van Chili vaart heb je een prachtig uitzicht op de ruige kustlijn met diepe fjorden en baaien met ontelbare grote en kleine eilandjes. Een cruise naar Antarctica is een unieke ervaring. Zonder voet aan wal te zetten glijdt het Zuidpoolgebied aan je voorbij en maak je kennis met de ijzige wereld van de pinguïns, walvissen en zeeolifanten. Kortom…een cruise naar Zuid Amerika biedt de perfecte combinatie van prachtige natuur, interessante culturen en bruisende steden.

Comfort aan boord

Maar aan boord blijven is ook geen straf! Met diverse restaurants, bars, winkels, zwembaden, jacuzzi’s, theater, animatie, wellness, sport, bioscoop en vele andere faciliteiten kun je jezelf gemakkelijk de hele dag vermaken. Een cruise is dus ideaal voor iedereen die op een comfortabele manier in een korte tijd veel van Zuid Amerika wil zien. Kom lekker tot rust terwijl het schip je langs prachtige kusten vaart.

Een voordelige combinatie van ontdekken en ontspannen

  • Als je een cruise maakt, bezoek je vaak meerdere landen in één vakantie, dit bespaart een hoop geld en reistijd
  • Veel Zuid Amerika cruises zijn o.b.v. volpension: je bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden!
  • Dankzij de vele faciliteiten aan het boord is uw cruise één groot feest! En je kunt vaak nog kiezen in welk restaurant je wilt eten ook. Laat je bedienen door het personeel en voel je de koning te rijk!

Meisje kijkt naar cruiseschepen