JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets New York

Vliegtickets New York

Wil je er lekker tussenuit? Via D-reizen vlieg je razendsnel en goedkoop naar New York. Bij D-reizen vergelijk je gemakkelijk vliegtickets naar New York van alle airlines en kies je voor de meest gunstige vliegtijden, zodat je zo lang mogelijk in deze wereldstad kunt verblijven! De vliegtijd van Schiphol naar ‘The city that never sleeps’ bedraagt ongeveer 7 uur. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan New York? Vergelijk dan nu alle vliegtickets en boek jouw perfecte vlucht naar deze bruisende stad in de Verenigde Staten.

Vliegen naar New York

Het in Amerika gelegen New York is niet te vergelijken met enige andere stad ter wereld. De stad bruist 24 uur per dag. Er is enorm veel te zien en te beleven! Wat je zeker niet mag missen, is het groene stadspark Central Park, monumenten zoals het Vrijheidsbeeld, Empire State Building en het Chrysler Building. Sla ook de wijken Chinatown, Little Italy, SoHo en natuurlijk Times Square niet over.

Enkele highlights van New York

  • Winkelen: The Big Apple, zoals de bijnaam van New York luidt, is een stad met onbegrensde mogelijkheden. Het is dé modestad van de wereld en een winkelmekka voor iedere shopaholic. In de mooie winkels en grote warenhuizen vind je creaties van beroemde ontwerpers en opkomende sterren.
  • Vrijheidsbeeld: Bij een bezoek aan deze stad hoort het symbool van New York – het Vrijheidsbeeld - tot de hoogtepunten die je absoluut niet mag overslaan. Het Statue of Liberty staat op Liberty Island. Je kunt deze imposante dame bereiken met de boot. Vanaf de boot heb je een fantastisch uitzicht over de skyline van Manhattan. 
  • Sex and the City: Wil je liever in de voetstappen treden van de dames van Seks and the City? Met de wandel- en bustocht stap je tijdelijk even in het leven van de vier dames en kom je langs alle belangrijke plaatsen uit de serie.
  • Central Park: Wie moe is van al het wandelen en winkelen, gaat naar Central Park, het grootste stadspark van New York. Hier is altijd iets te beleven. Koop net als de locals een broodje bij een winkeltje of streetcorner en eet deze lekker op in Central Park.
  • Broadway: 's Avonds bezoek je natuurlijk een musical op Broadway of duik je het echte nachtleven in. Ga bijvoorbeeld naar de bekende jazzclub Blue Note of sluit aan in de rij van één van de goede clubs van de stad.

Boek jouw vliegticket naar New York bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in New York.