Disneyland® Paris

Toe aan een magische tijd? Dan is er niets beter dan een verblijf in Disneyland Parijs. Voor zowel jong als oud is hier genoeg te beleven dus boek jouw midweek of weekendje weg naar deze wereld vol wonderen vandaag nog! Wie ga jij verrassen?
aanbieding juli 2020

Boek met een gerust hart

Je kan momenteel jouw verblijf (arrangement met hotel + tickets) tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling.

Betaal een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeking en betaal de rest uiterlijk 30 dagen voor je aankomstdatum.

Meer informatie

De 6 officiële Disney Hotels en 2 Vakantieparken

Beleef nog meer Disney magie met exclusieve magische extra's voor alle wensen en budgetten. Je hebt de keuze uit Disney® Hotels en vakantieparken. Vervolgens boek je eenvoudig een compleet verzorgd arrangement, inclusief overnachting(en) en entreekaarten!


Het Disneyland Hotel is het mooiste Disney Hotel

Disneyland® Hotel

Geniet van magische luxe. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Disneyland Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney.
Ontdek dit hotel
Newport Bay Club van Disney

Disney's Newport Bay Club

Dit volledig gerenoveerde 4*-hotel dompelt je onder in een nog luxere maritieme beleving. De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney.
Ontdek dit hotel

© Disney • Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Beelden niet contractueel. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 6 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien.

In overeenstemming met de laatste vereisten van de Franse autoriteiten is een coronabewijs (pass sanitaire) verplicht voor alle gasten ouder dan 12 jaar en 2 maanden om de Disney Parken, Disney Hotels, Disney Village en Disney’s Davy Crockett Ranch te bezoeken. Bezoek de Disneyland Paris pagina met gezondheids- en veiligheidsmaatregelen voor alle informatie.

Gedurende de coronaviruspandemie kan je jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren (exclusief verzekerings- en vervoerskosten, indien van toepassing), dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden. Euro Disney behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden niet meer toe te passen en terug te keren naar de standaard annulerings- / wijzigingskosten (zoals weergegeven in de algemene voorwaarden voor boekingen) wanneer de regio Parijs door de bevoegde autoriteiten niet langer wordt beschouwd als een risicogebied met betrekking tot Covid-19.