Disneyland® Paris

Ben jij toe aan een paar dagen magie? Boek dan bij D-reizen jouw complete vakantie naar Disneyland® Paris. Je boeking is inclusief tickets voor beide Disney® Parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park en overnachting(en) in een Disney® Hotel.

aanbieding juli 2020

Boek met een gerust hart

Je kan momenteel jouw verblijf (arrangement met hotel + tickets) tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling.

Betaal een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeking en betaal de rest uiterlijk 30 dagen voor je aankomstdatum.
Meer informatie

De 6 officiële Disney Hotels en 2 Vakantieparken

Beleef nog meer Disney magie met exclusieve magische extra's voor alle wensen en budgetten. Je hebt de keuze uit Disney® Hotels en vakantieparken. Vervolgens boek je eenvoudig een compleet verzorgd arrangement, inclusief overnachting(en) en entreekaarten!

Het Disneyland Hotel is het mooiste Disney Hotel

Disneyland® Hotel

Geniet van magische luxe. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Disneyland Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney.
Ontdek dit hotel
Newport Bay Club van Disney

Disney's Newport Bay Club

Dit volledig gerenoveerde 4*-hotel dompelt je onder in een nog luxere maritieme beleving. De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney.
Ontdek dit hotel

© Disney • Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Beelden niet contractueel. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Disneyland Paris.com voor meer informatie. 

Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op Disneyland Paris.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.