Disneyland® Paris

Ben jij toe aan een paar dagen magie? Boek dan bij D-reizen jouw complete vakantie naar Disneyland® Paris. Je boeking is inclusief tickets voor beide Disney® Parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park en overnachting(en) in een Disney® Hotel of Disney Nature Resort. 

De 6 officiële Disney Hotels en 2 Disney Nature Resorts

Beleef nog meer Disney magie met exclusieve magische extra's voor alle wensen en budgetten. Je hebt de keuze uit Disney® Hotels en Disney Nature Resorts. Vervolgens boek je eenvoudig een compleet verzorgd arrangement, inclusief overnachting(en) en entreekaarten!

Het Disneyland Hotel is het mooiste Disney Hotel

Disneyland® Hotel

Geniet van magische luxe. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Disneyland Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney.
Ontdek dit hotel
Disney's hotel New York - The Art of Marvel

Disney's Hotel New York: The Art of Marvel

Dit hotel is gesloten vanwege een renovatie waarbij een Marvel-thema met superhelden zoals Iron Man, The Avengers en Spider Man wordt toegevoegd. De nieuwe naam: 'Disney's Hotel New York - The Art of Marvel'. Heropening staat gepland op 15 juni 2020. 

Ontdek dit hotel
Newport Bay Club van Disney

Disney's Newport Bay Club

Dit volledig gerenoveerde 4*-hotel dompelt je onder in een nog luxere maritieme beleving. De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney.
Ontdek dit hotel

© Disney • Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Beelden niet contractueel. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Disneyland Paris.com voor meer informatie. 

Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op Disneyland Paris.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.