Gratis trolley tijdens de D-reizen Disney Weken 2019!
  • Gratis trolley als je Disneyland® Paris in ons reisbureau boekt!

  • En tot 25% korting + €200 zakgeld!

  • De actie loopt van 1 t/m 24 april.

Plan een afspraak

Disneyland® Paris

Ben jij toe aan een paar dagen magie? Boek dan bij D-reizen jouw complete vakantie naar Disneyland® Paris. Inclusief tickets voor beide Disney® Parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park en overnachting(en) in één van de unieke gethematiseerde Disney® Hotels en Disney Nature Resorts.

Tijdens de D-reizen Disney Weken van 1 t/m 24 april is het extra aantrekkelijk om Disneyland® Paris bij D-reizen te boeken: naast de hoge kortingen krijg je bij elke boeking in het reisbureau (of telefonisch) een unieke Disney-trolley. Bekijk hier de voorwaarden.

De 6 officiële Disney Hotels en 2 Disney Nature Resorts

Beleef nog meer Disney magie met exclusieve magische extra's voor alle wensen en budgetten. Je hebt de keuze uit Disney® Hotels en Disney Nature Resorts. Vervolgens boek je eenvoudig een compleet verzorgd arrangement, inclusief overnachting(en) en entreekaarten!

Het Disneyland Hotel is het mooiste Disney Hotel

Disneyland® Hotel

Geniet van magische luxe. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney.
Ontdek dit hotel
Hotel New York

Disney's Hotel New York: The Art of Marvel

Dit hotel is gesloten vanwege een renovatie waarbij een Marvel-thema met superhelden zoals Iron Man, The Avengers en Spider Man wordt toegevoegd. De nieuwe naam: 'Disney's Hotel New York - The Art of Marvel'. Heropening staat gepland  voor 2020. 

Newport Bay Club van Disney

Disney's Newport Bay Club

Dit volledig gerenoveerde 4*-hotel dompelt je onder in een nog luxere maritieme beleving. De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney.
Ontdek dit hotel