Portugal | D-reizen
  • Vergelijk ruim 2500 vakanties van alle grote aanbieders.
  • Zonvakanties en stedentrips.
  • Bespaar jezelf uren zoeken.
Vind de beste deal

Vakantie Portugal

Jij vergelijkt straks de mooiste strandjes, wij vergelijken voor jou alvast de beste deals! 

Met een geweldig klimaat, mooie zandstranden en het authentieke achterland is Portugal de perfecte bestemming. Een stedentrip naar wereldstad Lissabon of verrassend Porto? Luieren, golfen of wandelen aan de goudgele Algarve? Vergelijk alle aanbiedingen van alle aanbieders in één overzicht en vind razendsnel de beste deal!

Nu zoeken en boeken

 

Prachtige Algarve in Portugal

De Algarve

Deze populaire streek heeft 2700 zonuren per jaar, goudgele zandstranden, fascinerende rotsformaties en pittoreske vissersdorpjes.
Ga voor de Algarve

Lissabon

De prachtige panden, het aangename klimaat en kleurrijke gevels zijn slechts enkele redenen om deze betoverende stad te bezoeken.
Ga voor Lissabon
Porto

Porto

Minder bekend dan Lissabon, maar óók prachtig! Dwaal door het oude centrum, beklim de 225 treden van de Torre dos Clérigos en ga met de kabelbaan over de rivier de Douro.

Ga voor Porto

Madeira

Dit rustige bloemen-, wandel- en strandparadijs ligt ten noorden van de Canarische Eilanden en heeft het hele jaar een mild klimaat.
Ga voor Madeira

Praktische informatie Portugal

  • In de toeristische gedeelten spreekt men een aardig woordje Engels
  • In Portugal is het één uur vroeger dan in Nederland
  • Een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland duurt 2,5 tot 3 uur.
  • Wist je dat je bij D-reizen ook een huurauto in Portugal kunt boeken!

Vliegtickets naar Portugal

Op D-reizen.nl boek je alle vliegtickets naar Lissabon, Faro, Porto en andere vliegvelden in Portugal voor de laagste prijs én met de beste service!

Boek je vliegtickets

Droombestemming Azoren

Midden in de Atlantische Oceaan, zo'n 1300 km ten westen van Lissabon, ligt de Portugese eilandgroep de Azoren. Een unieke bestemming met kratermeren, ruige bergen en walvissen: perfect voor een actieve vakantie! Vraag onze Reisadviseurs naar de mogelijkheden voor een vakantie op de Azoren.  

Persoonlijk contact