JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Een auto huren? Ontdek onze all-in tarieven!

Auto huren voor vakantie - Regel het hier makkelijk en snel!

Haal meer uit je vakantie door een auto te huren op je bestemming! Rijd naar dat verborgen strandje, bezoek leuke dorpjes in de omgeving en geniet van de vrijheid van je eigen auto op vakantie. D-reizen werkt samen met dé autoverhuurspecialist Sunny Cars. Zo kunnen we jou een huurauto voor de beste prijs bieden, all inclusive en mét tal van voordelen. Reserveer meteen jouw auto!

Reserveer meteen een auto!

Wat zijn de voordelen van een auto huren via D-reizen en Sunny Cars?

Met Sunny Cars rijd je zorgeloos rond op je vakantie, want dankzij de all in-formule zit echt alles bij de prijs inbegrepen! Zo betaal je geen extra kosten bij schade en hoef je geen aanvullende verzekeringen af te sluiten. Sunny Cars is al mer dan 30 jaar specialist op het gebied van autoverhuur en staat bekend om de uitstekende 24/7 service in het Nederlands. En wil je een kinderzitje reserveren of meerdere landen doorkruisen? Je regelt het meteen bij het maken van je reservering. Maar er zijn nog veel meer voordelen:

Ongelimiteerde kilometers

WA-dekking tot € 10.000.000,-

Schadeverzekering

Geen wijzigingskosten

Diefstalverzekering

Geen gedoe ter plaatse

Gratis annuleren tot 1 uur voor aanvang

Auto huren zonder creditcard

Terugbetaling van eigen risico

Autoverhuur op meer dan 8.000 bestemmingen

Of je nu op vakantie gaat naar een zonnige bestemming in Europa of een rondreis aan de andere kant van de wereld maakt, de kans is groot dat Sunny Cars voor jou een auto kan verzorgen. Sunny Cars biedt namelijk zorgeloos rijplezier op meer dan 8.000 bestemmingen in 120 landen. Je kunt je auto ophalen op talloze luchthavens en op allerlei locaties in grote steden en (bad)plaatsen. Wil je je huurauto bij het hotel laten afleveren? Ook dat regel je makkelijk en snel tijdens het maken van je reservering.Huur direct een auto!