Cruises Noord-Europa

De natuur in Noorwegen en IJsland is onbeschrijftelijk mooi: grillige fjorden, bergen waar tot in de zomer sneeuw op ligt, walvissen, zeearenden, oude havensteden ... Noord-Europa is niet voor niets één van onze populairste cruisebestemmingen!
 
En wil je meer  informatie over onze cruises in Noord-Europa? Neem dan contact op met jouw Persoonlijke Reisadviseur. Zij beantwoordt graag al jouw vragen en regelt desgewenst jouw complete cruise. Zo kun jezelf onbezorgd verheugen op het aan boord gaan van het gigantische cruiseschip.


Cruiseschip in fjord, Noorwegen

Cruisevakanties in Noord Europa

In Noord Europa geniet je van prachtige natuur en interessante steden. Scandinavië biedt een enorme afwisseling aan gezellige steden, de adembenemende fjorden én unieke bestemmingen als de Noordkaap of het ijzige landschap van Spitsbergen! De steden aan de Oostzee bieden veel culturele bezienswaardigheden. Eén van de vele hoogtepunten is natuurlijk St. Petersburg met het Hermitage museum en de vele paleizen. Ontdek de mooie bestemmingen en geniet van natuur, kunst, cultuur, heerlijk eten en drinken en geschiedenis.
 

Comfort aan boord

Maar aan boord blijven is ook geen straf! Met diverse restaurants, bars, winkels, zwembaden, jacuzzi’s, theater, animatie, wellness, sport, bioscoop en vele andere faciliteiten kun je jezelf gemakkelijk de hele dag vermaken. Een cruise is dus ideaal voor iedereen die op een comfortabele manier in een korte tijd veel van Noord Europa wil zien. Kom lekker tot rust terwijl het schip je langs prachtige landschappen vaart.

Een voordelige combinatie van ontdekken en ontspannen

  •  Als je een cruise maakt, bezoek je vaak meerdere landen in één vakantie, dit bespaart een hoop geld en reistijd.
  • Veel cruises naar Noord Europa zijn o.b.v. volpension: je bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden!
  • Een groot aantal cruises naar Noord Europa vertrekt comfortabel vanuit Nederland
  • Dankzij de vele faciliteiten aan het boord is jouw cruise één groot feest! En je kunt vaak nog kiezen in welk restaurant je wilt eten ook. Laat je bedienen door het personeel en voel je de koning te rijk!