JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vakantie Griekse eilanden - altijd de beste deal

Cruise Griekse eilanden

Cruise Griekse eilanden

Wat is de belangrijkste reden om te cruisen in Griekenland? Veel cruises naar de Griekse eilanden zijn op basis van volpension. Dat betekent dat je aan boord geen tot weinig extra geld kwijt bent. Reizen per cruiseschip is ideaal. Geen urenlange autoritten of vermoeiende vluchten meer. Je checkt in, gaat aan boord en meer hoeft je niet te doen. Ook de kinderen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten aan boord. Vaak is er een speciale ruimte waar tieners muziek kunnen luisteren en films kunnen kijken. Voor de kleinere kinderen is er vaak een animatieteam aanwezig.

De Griekse eilanden

Alle Griekse eilanden hebben hun eigen, unieke charme. Het grootste eiland van Griekenland is Kreta, hierna volgen Evia en Lesbos. Van de 6000 Griekse eilanden zijn er ongeveer 227 bewoond. De officiële taal op de Griekse eilanden is Grieks, maar met Engels kun je in grote steden en op toeristische bestemmingen over het algemeen uitstekend terecht.

Meer weten over de cruises naar de Griekse eilanden?

Onze persoonlijke reisadviseurs bespreken graag de mogelijkheden om de perfecte reis voor je uit te zoeken. Maak nu een afspraak bij een reisbureau in je buurt.

Maak afspraak

  • Makkelijk bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
  • Een persoonlijke Reisadviseur voor elke klant.
  • Veel te zien in korte tijd.
  • Mooie stranden.

Activiteiten op het schip

Geniet van een prachtig uitzicht, maak kennis met nieuwe mensen en ontdek nieuwe culturen. Aan boord zijn er uiteenlopende faciliteiten voor elke type vakantieganger.  Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad, breng een bezoek aan het theater of geniet van een massage in het wellnesscentrum. Van 's ochtends vroeg tot in de late avonduren is er voldoende te doen aan boord. Jouw Persoonlijke Reisadviseur vertelt je graag meer over alle voorzieningen op de cruiseschepen.

De Griekse eilanden zijn misschien wel de belangrijkste reden waarom Griekenland zo populair is. Het zijn allemaal kleine ‘wereldjes’ met een eigen cultuur, geschiedenis, sfeer en natuur. Vaar van het ene eiland naar het andere eiland en ontdek alle mooie plaatsen aan de Middellandse Zee. Bij D-reizen zijn er verschillende cruises te boeken naar de Griekse eilanden. Reis bijvoorbeeld per luxe cruiseschip van Venetië naar Corfu en Mykonos  en sluit de reis af op het mooie eiland Santorini.