JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruisevakantie - altijd de beste deal!

Cruisevakantie

Een cruisevakantie is een unieke belevenis. Reis naar meerdere bestemmingen en pak toch maar één keer je koffer uit. Een cruise in de exotische Caribbean of zelfs de Bahamas. Toch liever cultuur snuiven in de vele mooie steden die Europa rijk is? Het is allemaal mogelijk. D-reizen heeft het beste en meest gevarieerde aanbod voor een onbezorgde cruisevakantie!
  • Makkelijk bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
  • Een persoonlijke Reisadviseur voor elke klant.
  • Veel te zien in korte tijd.
  • Altijd de beste deal.

Waarom een cruisevakantie?

 Een cruise is de ideale combinatie van veel zien en maximale ontspanning. Er is veel vermaak aan boord en je ontdekt elke dag nieuwe hoogtepunten. D-reizen heeft cruisevakanties in verschillende prijsklassen: van een korte minicruise door de Middellandse Zee tot een volledig verzorgde 5-weekse cruise naar Zuid-Amerika. Ben je nog nooit op een cruisevakantie geweest? Neem dan eens contact op met jouw Reisadviseur. Zij geeft je graag tips!

Cruisevakantie voor iedereen
Maak met jouw partner een expeditiecruise naar de prachtige witte stranden van de Caribbean of de fjorden in Noorwegen.

Of toch liever met het hele gezin op cruisevakantie? Ook hiervoor zijn er ruim voldoende mogelijkheden waarbij plezier voor het hele gezin voorop staat.  Tijdens deze cruises zijn er extra veel faciliteiten voor jouw kinderen. Zo kunnen zij zichzelf vermaken terwijl je op het bovendek van jouw cocktail geniet.

Bezoek Montevideo tijdens jouw cruisevakantie

Wat dacht je van een luxe cruise naar Montevideo in Uruguay? In de hoofdstad is veel te zien zoals museo del Gaucho, Palacio Legislativo.  en Mercado del Puerto. Of bezoek het palacio Salvo en ga erna shoppen in de nabijgelegen winkelstraat Avenida 18 de Julio.

Ben je enthousiast geworden voor een avontuurlijke reis naar de parels van Zuid-Amerika of een andere bestemming? Neem dan contact op met één van onze persoonlijke reisadviseurs om de cruise van je dromen te bespreken.

Maak afspraak

Uitzicht vanaf cruiseschip op zee