JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
De beste cruiseschepen - Ruime keuze bij D-reizen

Kies uit talloze schepen

Ontdek onze favorieten…

…of kom gratis op adviesgesprek bij het reisbureau

Plan een adviesgesprek

Cruiseschepen

Zwembaden, glijbanen, restaurants, bars, bioscopen, winkels, nachtclubs, wellness of zelfs een achtbaan? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of de cruiseschepen van tegenwoordig hebben het!

Regel jouw cruise

Cruiseschip: een drijvend vakantiepark

Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis er naartoe. Dat geldt helemaal tijdens een cruisevakantie. Hedendaagse cruiseschepen zijn echt van alle gemakken voorzien. Een soort drijvend vakantieresort, waar elk moment van de dag en voor alle leeftijden wel iets te beleven valt!

Standaard hebben de meeste commerciële cruiseschepen restaurants, winkels en diverse vormen van entertainment aan boord. Soms gaat het een stapje verder. Zo bestaan er cruiseschepen met waterparken, wellnesscentra en is er zelfs een cruiseschip met achtbaan.

Onze 6 favoriete cruiseschepen

Op welk cruiseschip stap jij aan boord? Er zijn honderden cruiseschepen en daar komen er elk jaar meer bij. Voor je cruisevakantie heb je dus lekker veel keuze.

Laat je inspireren met deze 6 opvallende cruiseschepen:

Icon of the seas (2024)

Royal Caribbean Cruises

7.600 passagiers

Zal in 2024 het grootste cruiseschip ter wereld zijn

Volop waterpret met zwembaden, glijbanen en een surfsimulator

Mardi Gras (2020)

Carnival Cruises

5.200 passagiers

Unieke faciliteiten, zoals een ‘Dive-in’ bioscoop bij het zwembad en de eerste achtbaan op zee, die wel 60 km per uur gaat!

Le Commandant Charcot (2020)

Ponant

245 passagiers

Met deze kleinschalige, ultraluxe ijsbreker ga je moeiteloos en comfortabel op poolexpeditie.

Norwegian Prima (2022)

Norwegian Cruise Line

3.950 passagiers

Eindeloos genieten bij de beach club met infinity pool of juist gasgeven op de allereerste kartbaan op zee!

Seven Seas Splendor (2020)

Regent Seven Seas Cruises

750 passagiers

Op het meest luxeuze cruiseschip ooit, geniet je van zeeën aan ruimte: de Regent Suite is namelijk wel 412 m² groot. Er staan o.a. een jacuzzi en een vleugel.

Disney Wish (2021)

Disney Cruise Line

3.500 passagiers

Prachtig themaschip voor echte Disney fans. Zelfs dineren doe je in Frozen of Marvel stijl, gepaard met magische dinner shows.

Vind jouw ideale cruiseschip

Sta je al te popelen om met één van deze schepen op cruise te gaan? Of ben je benieuwd welke schepen er nog meer zijn? D-reizen heeft een zeer breed aanbod, waarbij je kunt kiezen uit vele schepen van wel tientallen rederijen. We geven je hierover graag, en geheel vrijblijvend, advies.

Elk schip, maar ook elke rederij heeft iets unieks! De één is bijvoorbeeld ideaal voor een cruise met kinderen en zit boordevol entertainment. De andere rederij legt de focus op luxe, high class schepen. Als je langskomt bij ons in de winkel, laten onze reisadviseurs je graag alle schepen zien. Helemaal op basis van jouw wensen en voorkeuren, en zelfs al met jouw favoriete bestemming in het achterhoofd. Want met het grootste cruise-aanbod van Nederland, vinden wij gegarandeerd de perfecte match. Kom je snel langs voor jouw gratis adviesgesprek?


Zelf rondkijken kan natuurlijk ook. Bekijk al onze rederijen en laat je inspireren!Alle cruise rederijen


Plan een adviesgesprek