JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Kerstcruise Canarische Eilanden | Cruisevakanties bij D-reizen

Vier kerst op het strand!

Keuze uit veel rederijen en vaarroutes

Kom aan boord helemaal in de kerstsferen

GRATIS ADVIESGESPREK?

Kerstcruise Canarische Eilanden

Kerst is ontzettend gezellig, maar mag het van jou wel een paar graden warmer? Maak een kerstcruise naar de Canarische Eilanden! Aan boord word je ondergedompeld in de kerstsferen, maar tegelijkertijd geniet je tijdens de cruise volop van een temperatuur die vrijwel altijd boven de 20 graden zit. Ga je mee op kerstcruise?

Maak een afspraak

Kerstcruise: Tenerife, Lanzarote en meer!

Op de Canarische Eilanden schijnt het hele jaar de zon. De temperatuur zakt vrijwel nooit onder de 20 graden. Een heerlijk klimaat om de eilanden eens goed te verkennen, of misschien zelfs een duik te nemen in zee. Die nieuwjaarsduik wordt in elk geval een makkie!

Tijdens een kerstcruise naar de Canarische Eilanden is er veel te zien. Ontdek pittoreske dorpjes, mooie stranden en eet overal lekkere authentieke tapas. Elk eiland heeft zijn eigen charme en activiteiten. Zo kun je op Tenerife de hoogste berg van Spanje beklimmen, op Lanzarote surrealistische zwarte landschappen bewonderen en op Fuerteventura kun je uitstekend surfen. Kortom: dat wordt een unieke kerst om nooit te vergeten!

Waar jouw Canarische Eilanden kerstcruise precies naartoe gaat, is afhankelijk van de vaarroute of rederij die je kiest. Maar één ding is zeker: tijdens de kerstperiode zien de dorpjes en badplaatsen er extra sfeervol uit. Op de cruiseschepen wordt de kerstmagie nog eens extra versterkt, bijvoorbeeld met de luxe kerstdiners. En wie weet komt de Kerstman wel aan boord. Houd je verlanglijstje dus maar bij de hand!

Jouw Canarische Eilanden kerstcruise boeken?

Wil jij ook graag op kerstcruise naar de Canarische Eilanden om aan de kou te ontsnappen? Kom langs bij het reisbureau, wij informeren je graag over het kerstcruise aanbod van dit jaar. 

Maak een afspraak


Bekijk onze andere cruises