JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruisen - altijd de beste deal!

Cruisen

Vanaf het dek kijk je uit op een prachtige ondergaande rode zon. Genietend van glaasje wijn denk je terug aan al het moois wat je vandaag heeft gezien. Cruisen is dé ideale manier om tijdens jouw vakantie te ontspannen en meerdere bestemmingen te  bezoeken. Na een hele dag wandelen door een prachtige stad of de wilde natuur, kom je ‘s avonds tot rust op het schip.

  • Makkelijk bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
  • Een persoonlijke Reisadviseur voor elke klant.
  • In korte tijd veel plekken bezichtigen.
  • Altijd de beste deal.

Wat is cruisen?

Tijdens een cruise verblijf je als het ware op een groot drijvend vakantieresort. Aan boord geniet je van alle luxe en comfort en heb je een grote keuze aan activiteiten. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met verschillende restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa, fitness, winkels, bioscoop en meer. Naast de ontelbare mogelijkheden tijdens het cruisen bezoek je meerdere bestemmingen. Zo kun je ’s avonds heerlijk ontspannen aan boord en overdag nieuwe bestemmingen bezoeken.

Excursies en activiteiten

Tijdens het cruisen heb je elke dag ruime keuze uit een groot assortiment excursies en activiteiten. Ga je naar de Noorse Fjorden? Dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken naar de schitterende Prekestolen, het meest bekende plateau van Noorwegen! Deze excursies en activiteiten zijn op elke cruise weer anders. Vraag daarom de mogelijkheden op bij jouw Persoonlijke Reisadviseur van D-reizen. 

Cruisen op de Middellandse zee

In het Middellandse Zeegebied geniet je van zon en zee en maak je kennis met verschillende culturen. Lekker een dagje shoppen in Barcelona en twee dagen later zonnebaden op één van de witte stranden van Griekenland! Wie wilt dat nou niet? Ontdek de mooie bestemmingen en geniet van natuur, kunst, cultuur, geschiedenis en architectuur.

Wil je graag meer informatie over het maken van een cruise?

Onze persoonlijke reisadviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor een mooie cruise met je te bespreken. Maak snel een afspraak bij een reisbureau bij jou in de buurt.

Maak afspraak