JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope cruises 2024 - altijd de beste deal! | D-reizen

Goedkope cruises

Op zoek naar een goedkope cruise? Boek jouw vakantie bij D-reizen! D-reizen vergelijkt alle grote cruisemaatschappijen, zodat je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Een cruise maken is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wat veel mensen niet weten, is dat er ook veel goedkope cruises te vinden zijn! Iedereen kan op cruisevakantie gaan. Ook als je liever niet te veel geld uitgeeft.

Maak een afspraak

Cruisen is voordeliger dan je denkt!

Cruisen is een erg efficiënte manier van reizen, omdat je meerdere bestemmingen ontdekt tijdens één vakantie. Onderweg hoef je niet over het land te reizen en ook het boeken van een hotel is niet nodig, want jouw ‘hotel’ reist gewoon met je mee! Een ander voordeel is dat in veel gevallen een cruise all inclusive is. Zo weet je vanaf het begin direct waar je financieel aan toe bent.

Goedkope cruise vanuit Nederland

Een manier om goedkoop op cruisereis te gaan is door te cruisen vanuit Nederland. Zo gaat er geen dure vliegreis aan vooraf. Wil je bijvoorbeeld tijdens een goedkope cruise de Noorse fjorden bezoeken? Dat kan, want vanuit Rotterdam vertrekken verschillende rederijen naar Noorwegen. En er zijn meer Europese bestemmingen die je gewoon vanuit je achtertuin kunt ontdekken!

Goedkope Noorwegen cruise

Stel je voor: je opent de gordijnen van je hut en je ziet… het noorderlicht! Noorwegen, ook bekend van de Noorse fjorden, ansichtkaart-waardige dorpen en ongerepte natuur, behoort tot de meest geliefde cruiseroutes.

Meer informatie

Voordelig cruisen door Europa

De mooiste bestemmingen vind je gewoon in ons eigen Europa. Maak een (kortdurende) Middellandse Zee cruise, verken het Verenigd Koninkrijk of ontdek de hoogtepunten van Noord Europa! We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Ja, vertel mij meer

Betaalbare cruisebestemming: Canarische Eilanden

Alle 7 Canarische Eilanden ontdekken tijdens één reis? Het kan tijdens een cruise! Hoewel er een vliegreis aan vooraf gaat, is dit toch een zeer betaalbare cruisebestemming. Kom langs bij het reisbureau en plan jouw zonnige Canarische Eilanden cruise!

plan mijn cruise

Minicruise: goedkoop op cruisevakantie

Een laagdrempelige én voordelige manier om het cruisereizen te leren kennen, is door middel van een minicruise. Je vaart dan op een volwaardig cruiseschip, maar bent slechts tussen de 3 en 5 dagen van huis. In die korte tijd kun je diverse Europese bestemmingen ontdekken. En wist je dat een kortdurende cruise niet alleen op zee, maar ook over rivieren kan plaatsvinden? Populaire riviercruises varen bijvoorbeeld over de Moezel, de Rhône of de Rijn. Voordeel: riviercruises zijn vaak erg betaalbaar!

Last minute cruise

Wil je binnenkort al op cruisevakantie? Dan kun je profiteren van voordelige last minutes en aanbiedingen. Laat je adviseren bij ons reisbureau om jouw last minute cruise te boeken.

Goedkope cruise boeken

Twijfel je nog welke reisroute het beste bij jouw wensen past? Of wil je weten met welke rederij je de goedkoopste cruises kunt maken? Onze reisspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek óf voor het boeken van je cruise maak je eenvoudig via de onderstaande knop. 

Maak een afspraak


Of bekijk onze andere cruisevakanties