JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruise vanuit Nederland - altijd de beste deal!

Cruise vanuit Nederland

Wat dacht je van een cruise vanuit Nederland? Steeds meer cruiseschepen vertrekken vanuit Nederland. Het unieke van een cruise vanuit Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden is dat je als het ware vanuit jouw 'achtertuin' vertrekt. Een lange (vlieg)reis naar de vertrekhaven is niet nodig. Daarnaast eindigt jouw cruise in veel gevallen ook in Nederland.
  • Makkelijk bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
  • Een persoonlijke Reisadviseur voor elke klant.
  • Veel te zien in korte tijd.
  • Vanuit jouw 'achtertuin' op vakantie.

Cruises vanuit Nederland

Wij bieden jou het complete assortiment van diverse grote rederijen. Maar het aantal bestemmingen wordt ook steeds groter. Vanuit Nederland kun je een lange en korte cruise maken naar bijvoorbeeld de Noorse Fjorden of de Noordkaap. Wat dacht je van een culturele cruise? Deze cruise gaat naar alle hoogtepunten van bijvoorbeeld de Oostzee. Er vertrekken uiteraard ook last minutes of minicruises vanuit Nederland.

Met een cruise naar de Noorse fjorden

De Noorse fjorden zijn een populaire bestemming voor cruisereizen. Vanaf het water kun je perfect genieten van de woeste, overweldigende natuur. Je komt helemaal tot rust op jouw comfortabele cruiseschip maar kunt ook actief de prachtige natuur ontdekken in een kajak of op een mountainbike. Maar ook te voet of met de fiets is absoluut een aanrader! Wandel bijvoorbeeld naar de 'Prekestolen', het bekendste rotsplateau van Noorwegen met duizelingwekkend uitzicht. Bekende en adembenemende fjorden zijn het Sognefjord en het Geirangerfjord. Bekijk onze cruises naar de Noorse fjorden hier.

Wil je graag meer weten over ons aanbod cruises met vertrek vanuit Nederland? Néém dan contact op met één van onze persoonlijke reisadviseurs

Maak afspraak

Tips

  • Wil je precies weten welke cruises vertrekken vanuit Nederland en wat de verdere mogelijkheden zijn? Je kunt altijd terecht bij jouw Persoonlijke Reisadviseur.
  • Wil je nu alvast tickets kopen voor de bekende activiteiten op jouw reis? Jouw Persoonlijke Reisadviseur kan kijken welke tickets passen bij jouw reis!
 

Cruiseschepen in zee