JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruise thema's - ontdek de themacruises van D-reizen

Thema cruise

Is de reis voor jou belangrijker dan de bestemming? Dan is een themacruise iets voor jou! Hier ben je aan boord volop bezig met jouw favoriete bezigheid of hobby. Bijvoorbeeld lekker eten, muziekfestivals, golfen of kerst: voor elk thema is er wel een cruise!

Maak een afspraak

Populaire thema cruises

Culinaire cruise

Tijdens het reizen volop genieten van lekker eten? Dan is een culinaire cruise echt iets voor jou. Je kunt dan dagelijks terecht bij de restaurants voor de meest hoogstaande (streek)gerechten uiteraard met een bijpassende wijn erbij. Tip: voor echte wijnliefhebbers bestaat er zelfs een speciale wijncruise!

Luxe wellness cruise

Tijdens een luxe cruise ben jij de ster! Daarom begint jouw dag met een uitgebreid ontbijt op het bovendek. Vervolgens wandel je naar het wellnesscentrum, voor een middagje pure verwennerij. Neem en massage, schoonheidsbehandeling of bubbel in een jacuzzi. Zeg nu zelf: na het ontdekken van de mooiste bestemmingen is er niets fijner dan jezelf in de watten te leggen. En wat zul je in je luxueuze hut heerlijk slapen!

Kerstcruise

Een themacruise is elke periode van het jaar een goed idee, maar het wordt extra magisch wanneer je een kerstcruise boekt! Je vaart dan rond de feestdagen naar de mooiste bestemmingen. Tussen de twinkelende lichtjes shoppen op een kerstmarkt in Duitsland? Yes please! Je beleeft het tijdens een riviercruise in Kerst-thema.
 
Vier je liever een tropische kerst onder de palmbomen? Dan is een kerstcruise naar de Canarische Eilanden of een 10-daagse Caribbean kerstcruise iets voor jou! Een smaakvol kerstdiner aan boord maakt de reis helemaal compleet.

Fietscruise

Doe jij het liefst alles op je vertrouwde tweewieler? Tijdens een fietscruise worden cruises en fietsvakanties gecombineerd. Dan maak je bijvoorbeeld de mooiste fietstochten langs de oevers van de Donau in Oostenrijk, of langs de wateren van ons eigen Nederland. Uiteraard is er na het fietsen genoeg tijd om aan boord te ontspannen. 

Disney cruise

Tijdens het cruisen jouw favoriete Disney-figuren ontmoeten en jezelf laten betoveren door de magie aan boord? Met de reizen van Disney Cruise Line kan het! En met bestemmingen als Florida, Alaska of het Middellandse Zeegebied zit er altijd wel een droomreis voor je bij. Het wordt hoe dan ook een sprookjesachtige themacruise voor het hele gezin!

Tips voor jouw thema cruise

Themacruise inclusief vlucht

Meer mogelijkheden, minder gedoe: bij D-reizen zijn alle themacruises te boeken inclusief vlucht en transfers. 

Minicruise met een thema

Wordt dit jouw eerste cruise? Tijd voor een kennismaking: ook korte minicruises zijn mogelijk met bepaalde thema's. Een wijncruise of kerstcruise is al vanaf een paar dagen te boeken! Zo kun je er betaalbaar een laagdrempelig even tussenuit.

Thema kiezen op basis van cruise bestemming

Had je al een bepaalde cruiseroute of bestemming in gedachten? En ben je benieuwd of je deze reis in een leuk thematisch jasje kunt steken? Onze reisadviseurs kijken graag met je mee!

Een themacruise boeken?

Ben je klaar om de mooiste bestemmingen te ontdekken én tussendoor ook nog eens met je favoriete hobby bezig te zijn? Of ben je benieuwd welke leuke thema’s er nog meer in het aanbod zitten? Kom dan langs bij een D-reizen reisbureau om de themacruise van je dromen te bespreken.Maak een afspraak


Bekijk alle D-reizen cruises