JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Middellandse Zee cruises - D-reizen heeft genoeg keuze!

Middellandse Zee Cruise

Voordelen cruise

  • Als u een cruise maakt, bezoekt u vaak meerdere landen in één vakantie, dit bespaart een hoop geld en reistijd
  • Veel Middellandse Zee cruises zijn o.b.v. volpension: u bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden!
  • Dankzij de vele faciliteiten aan het boord ook een feest! En u kunt vaak nog kiezen in welk restaurant u wilt eten ook.  Laat u bedienen door het personeel en voel u de koning te rijk!

Cruise Middellandse Zee gebied

In het Middellandse Zeegebied geniet u van zon en zee en maakt u kennis met verschillende culturen. Lekker een dagje shoppen in Barcelona en twee dagen later zonnebaden op één van de witte stranden van Griekenland! Wie doet u dat na? Ontdek de mooie bestemmingen en geniet van natuur, kunst, cultuur, eten en drinken, geschiedenis en architectuur.

Comfort aan boord

Maar aan boord blijven is ook geen straf! Met restaurants, bars, winkels, zwembaden, jacuzzi’s, theater, animatie, wellness,  sport, bioscoop en vele andere faciliteiten kunt u zich gemakkelijk een hele dag vermaken.  Een cruise is dus ideaal voor mensen die het Middellandse Zeegebied in een korte tijd willen verkennen en af en toe een dagje willen genieten van een comfortabele vakantie. Kom lekker tot rust terwijl de boot u langs de prachtige panorama beelden vaart.

Een cruiseschip in de middellandse zee


Ruimte, luxe, zwembad, persoonlijke service, comfort … Het is allemaal aanwezig op een cruiseschip! Kies je voor een cruise naar de Middellandse Zee, dan kies je voor een zonnige en culturele vakantie. De landen aan de Middellandse Zee bieden je namelijk alles wat je van een vakantie mag verwachten. En wil je meer  informatie over onze cruise reizen? Neem dan contact op met jouw Persoonlijke Reisadviseur. Zij beantwoordt graag al jouw vragen en regelt desgewenst jouw complete Middellandse Zee cruise. Zo kun jezelf onbezorgd verheugen op jouw reis met het gigantische cruiseschip.

Maak afspraak