JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Kerstcruise Caribbean | Cruisevakanties van D-reizen

'Witte kerst' op een wit strand!

Keuze uit veel rederijen en vaarroutes

Kom aan boord helemaal in de kerstsferen

Gratis adviesgesprek?

Kerstcruise Caribbean

Van kerstboom naar palmboom: het kan tijdens een kerstcruise door de Caribbean! Aan boord word je ondergedompeld in de kerstsferen, maar tegelijkertijd geniet je volop van tropische temperaturen. Een betere combinatie bestaat er niet, toch?

Maak een afspraak

Met kerst op cruise naar de Cariben

Kerst is de perfecte periode voor een verre cruise! Je ontsnapt aan de Nederlandse kou, maar hoeft de kerstsfeer niet te missen. In veel Caribische landen wordt namelijk gewoon kerst gevierd. De steden, die sowieso al lekker kleurrijk zijn, zijn extra mooi versierd en ook de palmbomen zijn voorzien van lampjes. In plaats van gourmetten rond de kerstboom zit jij dit jaar misschien dus wel te barbecueën onder een versierde palmboom. Hoe bijzonder is dat? En omdat de stranden in de Cariben hagelwit zijn, heb je op jouw eigen manier een witte kerst!

Voor een kerstcruise naar de Caribbean of het Caribisch gebied zijn verschillende vaarroutes mogelijk. In veel gevallen kun je de kersttradities van Mexico gaan ontdekken, of geniet je op de meest exotische stranden van de Bahamas of de Dominicaanse Republiek. Kies je voor een Caribbean kerstcruise vanuit Miami? De Amerikanen zijn lekker uitbundig als het om de feestdagen gaat, dus dat is leuk om eens mee te maken!

Populaire rederijen voor Caribbean kerstcruises

Er zijn meerdere rederijen die jaarlijks de mooiste Caribbean kerstcruises organiseren, waaronder Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line en MSC Cruises. Deze hebben allemaal hun eigen voordelen én hun eigen vaarroutes. Eén ding is zeker: de kerstsferen zijn volop aanwezig. Van prachtige decoraties tot luxe kerstdiners en soms zelfs een bezoek van de Kerstman! Neem je verlanglijstje dus maar mee...

Royal Caribbean

Bekend van 's werelds grootste cruiseschip

Waterparken, schaatsbanen en eindeloos entertainement

Bezoek het privé-eiland CocoCay®

ontdek royal caribbean

Norwegian Cruise Line

Ervaar de vrijheid van 'freestyle cruisen'

Inclusief roomservice, snacks en het dinerbuffet!

Gasgeven op de allereerste kartbaan op zee

ontdek norwegian cruise line

MSC Cruises

Vaar mee op familievriendelijke schepen

Naar keuze te boeken als all inclusive cruise

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Ontdek MSC Cruises

Jouw Caribbean kerstcruise boeken?

Klinken zandkasten jou ook véél beter in de oren dan sneeuwpoppen? Kom dan langs bij het reisbureau en laat je informeren over het kerstcruise aanbod van dit jaar. 

Maak een afspraak


Bekijk de andere Caribbean cruises