Minicruise

Zin om er even tussenuit te gaan voor een korte periode? Een minicruise geeft u de mogelijkheid om een korte maar leuke vakantie te hebben. Bovendien is een minicruise vaak een goedkope cruise! Combineer bijvoorbeeld een minicruise op de Middellandse zee met een bezoek aan het eiland Corfu! D-reizen heeft een uitgebreid assortiment minicruises over de hele wereld. 
  • Prachtige natuurlandschappen.
  • Persoonlijke Reisadviseur staat altijd voor jou klaar.
  • In korte tijd veel plekken bezichtigen.
  • Makkelijk bestemmingen filteren op o.a. vaargebied, thema, reisduur en prijs.

Genoeg te doen aan boord

 
Aan boord kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals gezellige bars & lounges, restaurants waar luxe diners en verse buffetten geserveerd worden, live entertainment, kinderspeelruimtes, verschillende shops, een bioscoop of casino.  De schepen hebben allemaal verschillende voorzieningen. Jouw Persoonlijke Reisadviseur vertelt je graag meer over alle faciliteiten op de schepen.


De Middellandse Zee

Altijd al eens de Middellandse Zee willen ontdekken? Vaar met een luxe cruiseschip naar de mooiste landen, aan de Middellandse Zee. Een cruise op de Middellandse Zee biedt je zeker de mooiste uitzichten! Kies bijvoorbeeld voor een mincruise die vertrekt vanuit Spanje en vervolgens langs Italië en Mallorca vaart. Vergeet vooral niet om in Mallorca de schitterende kathedraal ‘La Seu’ uit de 13e eeuw te bezoeken.  Na een dagje op het vasteland keer je in de avond weer terug om vervolgens te vertrekken naar een nieuwe stad met andere bezienswaardigheden om te ontdekken! Een minicruise van D-reizen staat garant voor een onvergetelijke vakantie.

 Uitzicht vanaf cruiseschip op zee

Dagje Barcelona

 
Barcelona is een van de steden die je zonder twijfel moet bezoeken. Er is in deze cultuurrijke stad zoveel te beleven dat je jezelf beslist niet zult vervelen. Bedenk van tevoren goed wat je allemaal wilt bezoeken! Gaat je voor een dagje strand, stadswandeling, rondleiding in het stadion Camp Nou of toch liever een dagje winkelen? In Barcelona kan het allemaal. Na een drukke dag kun je ontspannen in jouw gezellige hut op het luxe cruiseschip.
Kortom: wil je een korte cruise boeken? Je slaagt bij D-reizen!