nederland tulpen
  • Vakantie Nederland: de beste deals in eigen land.
  • Alle prijzen en aanbieders voor jou vergeleken!
  • Pak de auto en ervaar al het moois dat Nederland biedt!
Bekijk het aanbod

Vakantie Nederland 2021 

Wat van dichtbij komt, is het fijnste! Er gaat immers niets boven een vakantie in ons eigen kikkerlandje! Niks geen vliegtuig, je stapt gewoon in de auto. Op vakantie in eigen land was nooit eerder zó fijn en gemakkelijk als bij D-reizen. Bespaar jezelf dus uren zoeken, want wij vergelijken alle prijzen bij alle aanbieders. Zo houd jij tijd over voor nóg meer leuke dingen! 

De leukste vakantie in Nederland

vakantiehuis giethoorn

Vakantiehuisjes Nederland

Ga dit jaar voor één van de vele vakantiehuisjes in Nederland en ontdek de mooiste plekken van ons natuurrijke kikkerland! Op vakantie in eigen land krijgt zo een totaal andere dimensie. 
Maak een afspraak

Andere aanraders in Nederland!

Weekendje weg in Nederland

Vanwege de diversiteit aan steden, natuur en cultuur kun je heel erg goed een weekendje weg in Nederland. Ga jij deze keer voor de stad, natuur of voor cultuur? Bekijk ons aanbod en beslis wat jouw volgende avontuur wordt!
Weekendje weg
Strand Scheveningen

Last minute Nederland

Last minute naar Nederland. Wat wordt het voor jou? Ben je meer het type voor een weekend weg, wordt het een vakantiepark met de family of kies je dit keer voor een luxe hotel? Eén tip van ons voor het boeken van jouw last minute Nederland ... 
Wees op tijd!

Vakantie Nederland: plekjes die óók zeer de moeite waard zijn!

wadden

Vakantie Waddeneilanden

Echt tot rust kom je tijdens je vakantie op één van de 5 Waddeneilanden. Een ervaring die jong en oud zal bijblijven! Ervaar prachtige stranden, ga een middagje wadlopen met je partner of kiddo's, bezoek de schattigste (baby)zeehondjes in Ecomare of snuif cultuur in één van de vele musea. Wordt het Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog of Texel? 
Op naar de Wadden
maastricht view city

Vakantie Limburg

Limburg heeft een vleugje buitenland én een rijk verleden. Deze provincie staat bekend om de gemoedelijkheid van het goede leven. En dat ... proef je! Neem nou die lekkere Limburgse vlaai die je verorberd op één van de vele gezellige terrassen van de hoofdstad Maastricht. Ga je voor een dagje historie? Je kunt je hart ophalen met de kilometerslange mergelgrotten en diverse prachtige musea. 
Op z'n Limburgs
zeeland strand

Vakantie Zeeland

Op vakantie naar Zeeland. Geniet van de rust aan de kust en een landschap vol polders en dijken! Ook de actievere Zeeland-fan hoeft zich niet te vervelen! Bezoek o.a. de historische stadjes Middelburg of Vlissingen of spot zeehonden en bruinvissen met de rondvaartboot van Oosterschelde. Zin in een feestje? In de zomer val je dan écht met je neus in de boter! Dan kun je lekker dansen en zingen bij Concert at Sea.
Op z'n Zeeuws!