kerstvakantie zonvakantie
  • Alle aanbiedingen van alle grote aanbieders.

  • Beleef jij kerst in New York, Berlijn of Londen?

  • Bespaar geld en tijd.
Boek jouw kerstvakantie

Kerstvakantie: de mooiste tijd van het jaar

Iedereen kiest voor een andere invulling van de kerstvakantie. Terwijl de één kiest voor een romantische kerststad, gaat de ander liever een weekje naar de zon! Wat je ook wilt, wij hebben de perfecte kerstvakantie voor jou! Zonnige bestemmingen in de kerst zijn onder andere Egypte, Kaapverdië of de Canarische Eilanden. Ook Curaçao is een superfijne bestemming om naar af te reizen tijdens de koude winter in Nederland!

Data kerstvakantie 2019-2020

Regio Zuid, Midden en Noord: 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. 

Waar schijnt de zon tijdens de kerst?

Regen, wind en kou! Heb jij daar ook helemaal geen zin in? Dan hebben wij hét antwoord op jouw vragen: waar schijnt de zon in december? En waar schijnt de zon in januari?

Populaire kerststeden

Verlichte bomen, fonkelende etalages, schaatsbaantjes, kraampjes met lekkers... in welke stad geniet jij straks van de kerstsfeer?

Bezoek dé kersthoofdstad van de wereld: Londen!

Londen

De Engelsen zijn dol op kerst. Londen is dan ook al eeuwenlang dé kersthoofdstad van de wereld. Tip: op Tweede Kerstdag begint de grote uitverkoop!
Stedentrip Londen
Kerst in New York is spectaculair! Boek nu jouw kerststedentrip New York gemakkelijk bij D-reizen

New York

Kerst in New York is spectaculair, oogverblindend en indrukwekkend. Bovendien is kans op een witte Kerst in New York een stuk groter dan hier!
Stedentrip New York
Kerst vieren in de knusse hoofdstad Berlijn!

Berlijn

Wie van knusse kerstmarkten houdt, zit helemaal goed in de Duitse hoofdstad. Verspreid over de stad zijn er vanaf eind november ruim 20 kerstmarkten!
Stedentrip Berlijn

Wintersport

Overdag lekker actief op de piste, 's avonds samen eten in een knus chalet of feesten in een après-skibar. Van een weekendje Winterberg tot een luxe ontdekkingstocht door Lapland. 

Kerst vier je samen

Kerst is dé tijd van het jaar om samen door te brengen. Kies voor een knus vakantiehuis, een gezellig bungalowpark, stad met leuke kerstmarkt of de magie van Disneyland® Paris!