JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Zonvakantie januari - Waar schijnt de zon? D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Zonvakantie januari: dé zongarantie bestemmingen

Terwijl het in Nederland regent en koud is, zijn er wereldwijd genoeg zonnige plekjes voor een heerlijke zonvakantie. Dus doe het dit jaar eens compleet anders: en ga voor een ultieme zonvakantie in januari! Wij hebben voor jou de mooiste vakantiebestemmingen voor januari en beste deals op een rijtje gezet. Zie je jezelf al op het strand liggen als het koud en guur is hier in Nederland?

Alle zonvakanties in januari

Waar schijnt de zon in januari?

Wil je graag op vakantie en ben je dol op een aanwezige zon in de blauwe hemel? Dan helpen wij graag verder! Hier vind je onze Top 6 zonnigste bestemmingen in januari. Maar wij hebben natuurlijk nog veel meer heerlijke zonvakanties in januari! Ben je benieuwd waar nog meer de schijnt? Zoals waar schijnt de zon in december? Of waar schijnt de zon in februari? Ook dat weten wij!

 

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie januari

Ben je op zoek naar iets speciaals? Of zelf geen tijd om te boeken en te zoeken? Neem dan contact op met onze reisadviseurs in het reisbureau, via mail of telefoon. We verrassen en ontzorgen je graag met een zonvakantie op maat! Ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een afgestemde rondreis, cruise of reis op maat is onze persoonlijke service een uitkomst! 

Meer warme landen in januari

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor warme landen in januari? Wat dacht je van van een tropische vakantie op Aruba of Bonaire? Of klinken Egypte en Kaapverdië jou goed in de oren met al hun luxueuze resort? Als je de eerste maand van het jaar écht goed wilt beginnen, dan zijn de Malediven en Zanzibar goede aanraders met de hagelwitte stranden! 

Jouw vakantie, onze tips!

Heb je nog geen idee waar je heen wilt, maar wil je wél in januari naar een plek waar de zon schijnt? Onze reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van: