Zonvakantie januari: dé zongarantie bestemmingen

Terwijl het in Nederland regent en koud is, zijn er wereldwijd genoeg zonnige plekjes voor een heerlijke zonvakantie. Dus doe het dit jaar eens compleet anders: en ga voor een ultieme zonvakantie in januari! Wij hebben voor jou de mooiste vakantiebestemmingen voor januari en beste deals op een rijtje gezet.  Zie je jezelf al op het strand liggen, als het koud en guur is hier in Nederland?

'OH SUNNY DAYS!': waar schijnt de zon in januari?

Wil je graag op vakantie en ben je dol op een aanwezige zon in de blauwe hemel? Dan helpen wij graag verder! Hier vind je onze Top 4 zonnigste bestemmingen in januari. Maar wij hebben natuurlijk nog veel meer heerlijke zonvakanties in januari! Ben je benieuwd waar nog meer de schijnt? Zoals waar schijnt de zon in december? Of waar schijnt de zon in februari? Ook dat weten wij!

 

Mexico | D-reizen

2. Mexico

Bezoek een van de vele glorieuze Maya- of Aztekentempels. Of maak een jungletocht waarbij je oog in oog staat met de meest fantastische wilde dieren!
Temperatuur januari: 28 °C

Sí voor Mexico
Skyline in Dubai

4. Dubai

Skiën in een groot winkelcentrum, oogverblindend witte stranden tot de 828 meter hoge Burj Khalifa. Dubai is een bestemming vol extremen.
Temperatuur januari: 25 °C

Op naar Dubai

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie januari

Ben je op zoek naar iets speciaals? Of zelf geen tijd om te boeken en te zoeken? Neem dan contact op met onze Reisadviseurs in het reisbureau, via mail, telefoon of Facebook. We verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een afgestemde rondreis, cruise of reis-op-maat is onze persoonlijke service een uitkomst! 

Jouw vakantie, onze tips!

Heb je nog geen idee waar je heen wilt, maar wil je wél in januari naar een plek waar de zon schijnt? Onze Reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Spetterend! De Top 5 aquaparken in Spanje
Welk Grieks eiland kies jij?
De vijf mooiste duikbestemmingen

Vliegtickets

Losse vliegtickets bij D-reizen

Losse vliegtickets bij D-reizen boeken heeft vele voordelen. Zo zie je bij ons de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen naar alle bestemmingen in één overzicht en zijn onze Reisadviseurs bereikbaar voor hulp. Voor een snelle vraag, een boeking of een vraag als je al op je bestemming bent. Het beste begin van jouw samengestelde zonvakantie in januari begint bij D-reizen.
Bespaar op je vliegticket
zomervakantie leading

Kerstvakantie

Wat wordt het deze kerstvakantie? Een romantische kerstmarkt voor jullie samen of toch liever een weekje naar de zon om jouw vitamine D(-reizen) weer op peil te krijgen? Wat je ook wilt, wij hebben de perfecte kerstvakantie voor jou!
Boek jouw kerstvakantie